Кокосова олія відгуки

Опубліковано: 16.02.2022,   Оновлено: 21.12.2022


Кокосова олія один із найпопулярніших продуктів серед прихильників здорового харчування. Все більше людей знайомиться з її універсальністю та користю. Можна і в стравах використовувати, і в косметології.

У попередніх статтях розповіли про «Корисні властивості», «Способи використання» та «Застосування кокосової олії». Також дізнайтеся найцікавіші факти про кокосову олію.

А у цій статті вирішили зібрати, що про кокосову олію кажуть відомі лікарі, досвідчені експерти та наші клієнти.


Кокосова олія відгуки

Лікарі про кокосову олію

Кокосова олія відгуки



Ерік Берг, експерт здорового харчування


«Кокосова олія — єдина рослинна олія, яка при нагріванні не утворює небезпечні трансжири. А зберігає користь навіть при високих температурах. На відміну від традиційних олій для смаження». 
                         


Кокосова олія відгуки



Деккер Вайс, кардіолог


«Регулярне вживання кокосової олії запобігає захворюванням печінки. Не перетворюється в жирові накопичення, як інші масла, а попереджає запальні процеси і нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів і токсинів (в тому числі алкоголю)».

Прийом 1 столової в день захищає печінку і відновлює пошкоджені клітини».

Кокосова олія відгуки


Ліза Дефазіо, дієтолог університету Каліфорнії


«Існує міф, що кокосова олія змушує вас худнути. Та звісно це не так — немає такого продукту. Проте, жири з кокосової олії більш калорійні, тому їх вживання допомагає довше залишатися ситими. А от їжа насичена швидкими вуглеводами, навпаки, ненадовго насичує і швидко викликає голод».

Наші експерти про кокосову олію

При підготовці статті ми попросили наших експертів розповісти про кокосову олію з власного досвіду. Ось, що ми дізналися:


  • «Надзвичайно люблю сам кокос і все з його запахом, смаком :) Тому кокосова олія одна з моїх улюблених. 

Найбільше подобається тим, що підходить майже до усіх видів випічки, десертів. Деколи використовують для смаження, бо має високу точку димлення і не виділяє канцерогенів.»

                                                

 Нутриціолог «Смак Життя» Іванна Росіцька


  •  «Обожнюю кокосову олію. Найкраще на ній смажити, у неї висока точка диміння, тому це ідеальна олія для смаження овочів чи підігрівання каш. Смачно додавати кокосову олію до різних десертів, цукерок, випічки. 

Використовую її у косметології: як бальзам для губ, засіб для пом'якшення кутикули і натуральну маску для волосся »


Ідеолог та нутриціолог «Смак Життя» Христина Пеленьо



  • «Користаю нею усюди, і в косметиці, і в кулінарії. Використовую для догляду за обличчям, губами та для приготування різноманітних страв. Дуже ціную її протимікробний, протигрибковий, ранозагоюючий та омолоджуючий ефекти.»

 Дієтолог та педіатр Марта Дзямба

Клієнти про кокосову олію

Кокосова олія популярний продукт серед наших клієнтів і вони часто діляться своїми враженнями. 

А тепер ми ділимось з вами найпопулярнішими відгуками з нашого сайту.


  • «Я в захваті від якості ! Користуюся як кремом для обличчя. Супер»                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Інесса

  • «Масло очень вкусное и ароматное) Добавляла в мороженное, в печенье и жарила на нём, получалось очень вкусно. Очень понравилось, буду заказывать ещё) Спасибо!)»

      Алла


  • «Дуже смачна олія. Найкраща із тих, що спробувала. Порадував євролисточок, бо олії багато на ринку, але не всі можуть ним похизуватися. Дякую, Смак Життя»

      Анна


  • «Дуже смачна олія) І корисна ще й. Млинці на ній шикарні виходять. Відкриття для мене.»

       Денис


  • «Перейшла з вершкового масла, на цю чудо олію, є зовнішні та внутрішні зміни, в кращу сторону - дуже радію цьому, бо шукала щось таке для себе: смачне, корисне та якісне, однозначно рекомендую)))))»

      Олена


Це лише дуже маленька частина відгуків. Якщо хочете дізнатись більше, переходьте на наш сайт та вивчайте асортимент кокосових олії.



Кокосова олія відгуки
Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення