Цукор тростинний
Цукор тростиннийЦукор тростинний

Цукор тростинний


80 грн/ 230 г
230 г Є в наявності

- +
Тростинний цукор (Демерара).
на 100 г: білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 99,4 г. Калорійність - 398 ккал.
12 місяців.


В чому сила ТРОСТИННОГО ЦУКРУ?

  • Коричневі кристали цукру Демерара містять в своєму складі максимальну кількість тростинної патоки, що дозволяє не тільки зберегти всі корисні речовини (кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, натрій).
  • Тростинний цукор Демерара довше засвоюється організмом, тому при розумному споживанні, не стане причиною надмірної ваги.

Як використовувати ТРОСТИННИЙ ЦУКОР?

  • Використовуйте для випічки тортів, пирогів і приготування морозива;
  • Додайте його до кави, чаю чи інших напоїв;
  • Використовуйте для приготування варення, желе, соусу або пудингу
  • Також з тростинного цукру можна приготувати карамель.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Для виготовлення використовують внутрішню частину стебла для добування соку.
  • Користні властивості, що містить цукор:
  • Мінерали: кальцій, залізо, калій, магній, фосфор, натрій, цинк.
  • Вітаміни: В1, В2, В3, В6, В9.

Лимонні маффіни


сода харчова 1 ч.л.
сік лимона 2 ст. л.
вода 180 мл
цедра лимона

Приготування
1. Цукор збиваємо з олією. 
2. Лимон добре миємо та знімаємо шкірку та дрібно її ріжемо
3. Борошно просіваємо та додаємо з висівками до суміші.
4. Води треба додавати по трохи так, щоб вийшла консистенція сметани. Кількість залежить від якості борошна.
5. В останній момент додаємо соду гашену соком.

Випікаємо маффіни у підготовлених формочках при 190  приблизно 30-45 хв.


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.