Цукор Мусковадо
Цукор Мусковадо

Цукор Мусковадо


7 відгуків
139 грн 270 г
270 гтестер Немає в наявності
- +
нерафінований тростинний цукор мусковадо / Мавританія.

на 100 г: білки — 0 г жири — 0 г, вуглеводи — 95 г. Калорійність — 383 ккал.
12 місяців.

Що таке цукор Мусковадо?

  • Цукор Мусковадо — це нерафінований цукор із цукрової тростини. 
  • Містить натуральну патоку у складі. Проходить мінімальну обробку.
  • Багатий на необроблені рослинні волокна, які підтримують здорову мікрофлору кишково-шлунково тракту.
  • Має темно-коричневий колір, вологу текстуру та насичений ванільно-карамельний смак.

Мабуть, найпопулярніше питання: у чому ж відмінність між тростинним цукром Демерара і Мусковадо?

  • Цукор Демерара золотисто-бурого відтінку, має розсипчасту текстуру та ніжний карамельний смак.
  • Натомість мусковадо темно-коричневого кольору, має вологу текстуру та насичений карамельний смак із нотками ванілі й ізюму.

Як використовувати?

  • Використовуйте для приготування будь-яких солодких страв: випічки, тортів, шоколаду, морозива, желе, варення чи джемів. Додайте  стравам присмак карамельки з ізюмом:)
  • Чудово карамелізується, тому підходить для карамелізації фруктів, горіхів та приготування ірисок.
  • Додавайте до кави, чаю та коктейлів. Смакує із нашою ячмінною кавою.
  • Смакує у заправці до салатів та у маринадах — додає легкий карамельний присмак із пікантною гірчинкою.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати при діабеті.
  • Цукор Мусковадо — це все ще солодкий продукт, тому пам'ятайте про денну норму вживання. Ми турбуємось про ваше здоров'я ❤️

Детальніше

Цукор Мусковадо корисне доповнення до раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які стежать за своїм харчуванням.




 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному упакуванні. Зберігати в сухому прохолодному місці.