Трав'яна кава з ячменю (міцна)
18 відгуків
80 гbig pack 200 гтестер
Під замовлення (1 доба)
На етикетці у складниках може потраплятись вам одруківка, де пише: зерно пшениці, зерно ячменю — це одруківка. Перепрошуємо за тимчасові незручності. В нашій каві з ячменю — виключно входить тільки ячмінь 100%. Ми вже виправили одруківку, тому згодом у вас буде баночка/дой-пак/тестер з достовірною інформацією.
Чим особлива трав'яна кава з ячменю (міцна)?
- Кава з ячменю — це альтернатива класичній каві на основі ячменю.
- Не містить цукру та штучних консервантів.
- БЕЗ кофеїну, тому її можна вживати вагітним та діткам.
- Ячмінь багатий на кремній і лізин. Це мікроелементи, які стимулюють утворення колагену і підтримують пружність та молодість нашої шкіри.
- Трав'яна кава має сильний насичений кавовий смак. Точно засмакує прихильникам американо :)
Як вживати трав'яну каву з ячменю (міцну)?
- Залийте 2 ч.л. порошку 100 мл гарячої води та перемішайте. Тепер смакуйте ароматну каву ❤️
- Для ніжнішого смаку можна додавати рослинне молоко. Тоді ви отримаєте вже не американо, а швидше лате:)
- Із цим напоєм ідеально смакує наша кокосова халва. Радимо спробувати.
Як приготувати ХОЛОДНУ ячмінну каву з апельсиновим соком?
- До льоду додаємо 100 мл апельсинового соку (рекомендуємо свіжовичавлений).
- 1-2 ч.л. кави з ячменю залийте 40 мл гарячої води і додайте до соку.
- Змішуємо все у склянці та насолоджуємося.
- Або дивіться відео, як готувати.
Як приготувати ХОЛОДНУ ячмінну каву з апельсиновим соком?
- До льоду додаємо 100 мл апельсинового соку (рекомендуємо свіжовичавлений).
- 1-2 ч.л. кави з ячменю залийте 40 мл гарячої води і додайте до соку.
- Змішуємо все у склянці та насолоджуємося.
- Або дивіться відео, як готувати.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
- З обережністю вживати при захворюваннях нирок.
зерно ячменю / Україна.
на 100 г: білки — 13 г, жири — 5 г, вуглеводи — 26 г. Калорійність — 170 ккал.
Зберігати в сухому місці при температурі +15 - +25 °С.
12 місяців.