Кокосове сухе молоко до напоїв
Кокосове сухе молоко до напоївКокосове сухе молоко до напоїв

Кокосове сухе молоко до напоїв


204 грн 150 г
150 гтестер Під замовлення (1 доба)
- +
кокосове молоко (97%), мальтодекстрин (2%): мальтодекстрин тапіоки (1%), мальтодекстрин кукурудзяний (1%), волокна зі смоли акації (1%) / В'єтнам.
на 100 г: білки — 6 г, жири — 64 г, з них насичені жирні кислоти — 61 г, вуглеводи — 26 г, з них цукор — 8 г, сіль — 35 мг. Калорійність — 704 ккал.
12 місяців.


Чим особливе СУХЕ КОКОСОВЕ МОЛОКО?

  • Сухе кокосове молоко — це рослинний продукт, виготовлений зі спілої м'якоті кокоса, попередньо промитої та висушеної. У складі також наявні мальтодекстрини, завдяки яким, це  кокосове молоко добре розчиняється у гарячій воді.
  • Цей продукт стане чудовим замінником звичайного молока для людей із непереносимістю лактози.
  • Має приємний кокосовий смак та легке у приготуванні.
  • Це кокосове молоко чудово розчиняється у гарячих напоях (каві, какао).

Як вживати СУХЕ КОКОСОВЕ МОЛОКО?

  • Таке молоко — чудовий замінник коров'ячого молока.
  • Із сухого кокосового молока  можна готувати смачні та корисні страви: йогурти, молочні коктейлі та смузі.
  • Кокосове молоко використовується при приготуванні випічки та молочних супів і каш.
  • Може бути основою для соусів та поєднується із величезною кількістю найрізноманітніших десертів.
  • Чудово поєднується із солодкими фруктами, сухофруктами, ягодами та горіхами.
  • Денна норма для дорослих осіб: 1 - 2 склянки.
  • Дітям можна вводити кокосове молоко в прикорм поступово, по 1-2 столові ложки на добу. Із 3-річного віку можна споживати дітям до 0,5 склянки кокосового молока.


Як розчиняти сухе молоко? 

  • 2 ст.л. молока залити невеликою кількістю теплої води (37-40 С) і добре розмішати. Після цього влити решту води (150 мл.) і все розмішати. 
  • У чашку з кавою додати 2-3 чайні ложки сухого молока та розмішати. 


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Уникати споживання цього молока людям, що хворі на діабет, оскільки в складі  цього молока є мальтодекстрини, які при повному розчиненні перетворюються на глюкозу.

Детальніше
Мальтодекстрин- це продукт, який отримують шляхом часткового гідролізу крохмалю із використанням води, ферментів та кислот. У результаті крохмаль руйнується і виходить водорозчинний  порошок білого кольору. У  його склад входить глюкоза (інша назва декстроза), мальтоза, мальтотріоза, а також полісахариди (складні вуглеводи).Якщо розчинити мальтодекстрин повністю, то отримаємо глюкозу.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному місці в герметично закритій упаковці при температурі не вище 20 °C і відносній вологості не більше 70%.