Кокосове сухе молоко до напоїв
Кокосове сухе молоко до напоїв

Кокосове сухе молоко до напоїв


10 відгуків
240 грн 150 г
150 гтестер Є в наявності
- +
кокосове молоко (97%), мальтодекстрин (2%): мальтодекстрин тапіоки (1%), мальтодекстрин кукурудзяний (1%), волокна зі смоли акації (1%) / Таїланд .
на 100 г: білки — 9 г, жири — 53г, вуглеводи — 27 г. Калорійність — 688 ккал.
12 місяців.


Чим особливе сухе кокосове молоко до напоїв?

  • Сухе кокосове молоко — це порошок зі стиглої м'якоті кокоса, яка попередньо промита та висушена.
  • БЕЗ лактози та цукру. Ідеальна заміна молока при непереносимості лактози.
  • Приємне кокосове на смак та легке у використанні.
  • Кокосове молоко містить мальтодекстрин — полісахарид, який допомагає добре розчинятись у рідині. Саме тому таке молоко чудово підходить для напоїв: чаю, кави, лате чи какао.
  • Кокосове молоко насичене поліненасиченими жирними кислотами, які стабілізують гормональний фон, нормалізують роботу ШКТ і рівень холестерину.

Як вживати сухе кокосове молоко?

  • Додавайте до будь-яких гарячих напоїв: чаю, кави чи лате. Готуйте з нього веган коктейлі, смузи, йогурти, пудинги та каші.
  • Кокосове молоко можна використовувати для випічки та різноманітних десертів. Готуйте на його основі смачні соуси.
  • Чудово поєднується з усіма фруктами, сухофруктами, ягодами та горіхами.
  • Денна норма для дорослих осіб — 1-2 склянки.
  • Дітям можна поступово вводити кокосове молоко в прикорм — по 1-2 столові ложки на добу. Із 3-річного віку можна давати до 0,5 склянки на день.

Як розчиняти сухе молоко? 

  • 2 ст. л. молока залийте невеликою кількістю теплої води (37-40 С) і добре розмішайте. Після цього долийте решту води (150 мл) і розмішайте знову. Молоко готове до вживання :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Уникати вживання при діабеті. У складі молока є мальтодекстрин, який при повному розчиненні перетворюється на глюкозу.

Детальніше
Мальтодекстрин — це продукт, який отримують шляхом часткового гідролізу крохмалю із використанням води, ферментів та кислот. У результаті крохмаль руйнується і виходить водорозчинний  порошок білого кольору. У його склад входить глюкоза (інша назва декстроза), мальтоза, мальтотріоза, а також полісахариди (складні вуглеводи). Якщо розчинити мальтодекстрин повністю, то отримаємо глюкозу.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному місці в герметично закритій упаковці при температурі не вище 20 °C і відносній вологості не більше 70%.