Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)
Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)

Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)


32 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Пшениця / Україна (власне виробництво).
на 100г. білки - 11.5 г, жири - 2.2 г, вуглеводи - 55.8 г. Калорійність - 298 ккал.
6 місяців


Чим особливе жорнове пшеничне борошно (тонкого помолу)?

  • Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу - це борошно тонкого помолу, яку отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні;
  • Це органічний чистий натуральний продукт, пшениця для цієї муки вирощена без використання хімічних добрив;
  • У пшеничному цільнозерновому борошні містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника;
  • Воно сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.



Як використовувати жорнове пшеничне борошно (тонкого помолу)?

  • Борошно пшеничне жорнове (тонкого помолу) - здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним;
  • Використовуйте для приготування здорової випічки - хліба, печива, крекерів, лавашу, запіканок тощо.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою;
  • Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм;
  • Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему і позитивно впливають на настрій;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів і антитіл.
  • Цікаві поради про зберігання насіння, шроту, сухофруктів тощо.
  • Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.
  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Імбирні пряники в лимонній глазурі



Інгредієнти:

  1. Олія кокосова — 50 мл.;

  2. Сік яблучний або апельсиновий — 100 мл.;

  3. Сода — 0,5 ч.л.;

  4. Підсолоджувач (сироп агави) — 4 ст.л.;

  5. Борошно цільнозернове пшеничне — 1,5-1,8 скл.;

  6. Імбир — 1 ч.л.;

  7. Цедра лимону — 1 ч.л.;

  8. Горіх мускатний — 1 ч.л.;

  9. Кориця — 1 ч.л.;

  10. Кардамон — 1 ч.л.;

  11. Гвоздика — 1 ч.л.;

Для глазурі:

  1. Цукрова пудра — 150 г.;

  2. Лимонний сік — 2 ст.л.;

  3. Вода — 2-4 ст.л.


Приготування:
1. У миску налийте олію і додайте підсолоджувач, далі сік, соду і перемішайте. Рідина повинна пінитися. Потім, насипте борошно.
2. Додайте подрібнені прянощі. Корицю, імбир, лимон, мускатний горіх. За смаком можна додати кардамон і гвоздику.
3. Замішайте тісто, розгорніть його товщиною 5-6 мм, і за допомогою форм виріжте пряники. Якщо немає форм, то просто сформуйте кульку і трохи приплюсніть.
4. Покладіть заготовки на деко покритий пергаментом і поставте в духовку, попередньо нагріту до 170-180 градусів, на 15-20 хв. .

Як зробити глазур (для тих, хто вживає цукор)
1. У миску насипте пудру і додайте лимонний сік. Ретельно перемішайте.
2. Додайте воду. Все перемішайте до однорідності. Глазур вийде білою, гладкою, без грудочок І тягучою.
3. Змажте готові пряники в глазурі.
4. Покладіть в холодильник хвилин на 15 для застигання глазурі.

Смачного!


Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.