Олія кокосова сиродавлена
Олія кокосова сиродавленаОлія кокосова сиродавлена

Олія кокосова сиродавлена


139 грн 200мл
200мл350мл700 мл5 л BIG PACK Під замовлення (1 доба)
- +
100% кокосова олія / Індонезія.
на 100 г: білки – 0 г, жири – 89,9 г, вуглеводи – 0 г. Калорійність — 899 ккал.
12 місяців


Чим особлива Кокосова олія?

  • Кокосова олія (холодного віджиму, свіжовитиснена) є універсальною олією. Вона виготовлена зі свіжих, ретельно відібраних горіхів кокосової пальми з мінімальним впливом тепла і будь-яких хімічних речовин.
  • Кокосова олія прекрасно підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання.
  • Кокосова олія добре засвоюється організмом, покращує процеси травлення та обмін речовин.
  • Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем.
  • За рахунок високого вмісту насичених жирних кислот олія практично не окисляється і довго зберігається.
  • Кокосова олія — одна із найкращих олій для косметичних цілей. Вона забезпечує ефективний догляд за  волоссям, обличчям та тілом.

    Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.

Як використовувати Кокосову олію?

В кулінарії:
  • Кокосова олія чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки кокосова олія не стає канцерогенною. Точка димлення кокосової олії — 175 °С.
  • Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
  • Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають приємний та оригінальний смак, а також набагато довше зберігають пишність та свіжість.
  • Додавайте кокосову олію до кави, молока і гарячого шоколаду для збагачення їх смаку та збільшення користі.
В косметології:
  • Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів. Також її можна використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;

Детальніше


  • Використовуйте кокосову олію, як засіб для зняття макіяжу і ви забудете про почервоніння очей та подразнення; 
  • Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі;
  • Кокосову олію можна використовувати як нічний чи сонцезахисний крем, або як домашній скраб (змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію);
  • Кокосова олія - ефективний засіб від розтяжок під час вагітності;
  • Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням;
  • Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс;
  • Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів;
  • Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації;
  • Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією;
  • Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому;
  • Якщо хочете швидко вилікувати застуду, біль в горлі або позбутися нудоти чи печії - додавайте 1 ч.л. кокосової олії в чай;
  • Зовнішнє використання кокосової олії допоможе вилікувати герпес;
  • Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів.
  • Втирайте кокосову олію в проблемні ділянки шкіри. Такий спосіб допоможе позбавитись від целюліту;



Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Ягідний чізкейк



Інгредієнти:

Основа:

1. Кокосова стружка — 150 г.;

2. Фініки — 100 г.;


Для ягідного шару:

1. Кеш'ю — 240 г.;

2. Чорна смородина (свіжа або заморожена) — 100 г.;

3. Вода — 30 мл.;

4. Кокосова олія — 100 г.;

5. Мед — 70 г.;


Для бананового шару:

1. Кеш'ю (замочені на 6-8 год) — 120 г.;

2. Банан — 2 шт. (300 г неочищеного);

3. Цедра апельсина (натерти на дрібній тертці) — 1 ч. л.;

4. Апельсиновий сік із ¾ апельсина;

Щоб приготувати ягідний чізкейк ви можете використати й інші ягоди, які вам до вподоби, наприклад, чорницю, червону порічку, ожину, вишню

 

1. Готуємо корж. Попередньо замочені у теплій воді фініки (десь на 10 хв) відділяємо від кісточки. Кладемо у блендер фініки і кокосову стружку і розмелюємо поки маса не стане крупинчастою.

2. Викладаємо у форму і утрамбовуємо ложкою чи рукою. Ставимо охолодитись у холодильник.

3. Візьмемось за кремову начинку. Кладемо у блендер чорну смородину, воду і збиваємо, поки ягоди добре не розмеляться. Після цього протираємо масу через дрібне ситечко.

4. Розмелюємо кеш’ю (попередньо замочені у 80 мл води, яку не зливаємо) і розтоплене на водяній бані кокосове масло у блендері до кремоподібної консистенції. Тоді додаємо мед, сік-пюре чорної смородини і ще раз все збиваємо протягом 1-2 хв.

5. Викладаємо начинку на охолоджений корж і розмащуємо рівномірно по всій його поверхні. Ставимо у холодильник, щоб охолодити.

6. Для бананового шару зливаємо воду з кеш'ю і кладемо їх у блендер разом з іншими інгредієнтами і збиваємо також до появи кремоподібної консистенції. 

7. Викладаємо на ягідний шар і рівномірно розмащуємо. 

8. Відправляємо торт охолоджуватись у холодильник на 3 год. Щоб торт було зручно витягнути з форми, можна поставити його у морозилку приблизно на 1 год.

Виймаємо з холодильника і насолоджуємось смаком!

Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному темному місці або в холодильнику.