Соєві битки
Соєві битки

Соєві битки


50 грн 250 г
250 г500 г Є в наявності
- +
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки — 50 г, жири — 1 г, вуглеводи — 30 г. Калорійність — 329 ккал.
12 місяців.

Чим особливі соєві битки?

  • Соєві битки — це невеликі котлетки зі знежиреної сої.
  • Містять велику кількість рослинного білка, що добре засвоюється організмом — 100г продукту містять 50 г білка.
  • Практично не містять жирів  лише 1 г на 100 г продукту. Не підвищують холестерин.
  • 100г соєвих битків забезпечують денну норму калію і магнію.
  • Замінять м'ясо тим, хто не вживає м'яса, має непереносимість тваринного білка або дотримується Посту. Спробуйте, ви не відчуєте різниці:)

Як вживати битки соєві?

  • 200 г битків залийте 2 л води і відваріть протягом 5-10 хв. 
  • Злийте воду, промийте битки і відтисніть зайву воду.
  • Дайте трохи охолонути, далі готуйте, як звичайне м'ясо.
  • Чудово смакують із нашою локшиною та італійським соусом.
  • Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ. 

Чого не варто?

  • Вживати якщо у вас алергія на соєвий білок.

Детальніше

  • Соя допомагає виводити з організму радіонукліди й важкі метали.


Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників, спортсменів, вегетаріанців, осіб із ожирінням і для всіх прихильників здорового харчування.




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

  Соєві биточки в клярі


Інгредієнти:


1. Соєві биточки – 8-10шт.

2. Вода - 1/2 ст.

3. Борошно зеленої гречки – 2-3 ст.л.
4. Спеції – за смаком.

5. Сіль - за смаком.

6. Рослинна олія - для смаження.
7. Зелень – за бажанням.


Спосіб приготування:
1.     Биточки відварити у кип'яченій підсоленій воді 10хв. Вийняти і трішки віджати від води.
2.     Готуємо кляр. Борошно змішати з водою вінчиком, щоб вийшла консистенція сметани. Додати улюблені спеції (добре підходить сушена зелень, асафетида, хмелі-сунелі). Можна добавити давлений часник.
3.     Биточки змочити у клярі і викласти на розігріту сковорідку, смажити з обох сторін до рум'яної шкірочки.


  Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.