Сиродавлена олія
Олія кокосова
Кокосова олія добре засвоюється організмом. Кокосова олія одна з найкращих для смаження.
Олії свіжовитиснені

Олія авокадо нерафінована
100 мл 100 мл 250 мл 151 грн
Олія з виноградних кісточок
100 мл 100 мл250 мл 74 грн
Олія кукурудзяна
100 мл 100 мл250 мл500 мл 44 грн
Олія авокадо рафінована
100 мл 100 мл 250 мл 165 грн
Олія кедрова
100 мл 100 мл 255 грн
Олія з насіння амаранту (мацерат)
100 мл 100 мл250 мл 198 грн
Олія з насіння гарбуза
100 мл 100 мл250 мл 109 грн
Олія з насіння гірчиці
100 мл 100 мл250 мл 60 грн
Олія з грецького горіха
100 мл 100 мл250 мл 75 грн
Олія з насіння кунжуту білого
100 мл 100 мл250 мл 120 грн
Олія з насіння чорного кунжуту
100 мл 100 мл250 мл 126 грн
Олія з насіння льону
100 мл 100 мл250 мл500 мл 53 грн
Олія з насіння розторопші
100 мл 100 мл250 мл 89 грн
Олія соняшникова
100 мл 100 мл250 мл500 мл 34 грн
Олія з насіння хемп
100 мл 100 мл250 мл 73 грн
Олія з насіння чорного кмину (сатіва)
100 мл 100 мл250 мл 338 грн
Олія з насіння чорного кмину (дамаський)
100 мл 100 мл250 мл 220 грн
Масло Гхі
200 г 200 г500 г 157 грнБез олій Ваш улюблений салат буде прісним та незбалансованим.
Додавайте олії в раціон та вживайте їх перед сніданком.
Для очищення організму та збереження здоров’я і краси.
Олія холодного віджиму виробляється так: сировину подрібнюють і пресують при температурі до 40С. Для отримання продукту використовуються фрукти, насіння і овочі. Очищення сиродавленої олії здійснюється штучно, через натуральну тканину, без використання хімічних реагентів. Нормативи вмісту сторонніх домішок у кожній країні різні.
Застосування
Салатам з сирих овочів та фруктів краще пасує саме олія холодного віджиму. Збереження вмісту натуральних інгредієнтів робить продукт набагато кориснішим. Якщо треба щось смажити або варити, то варто пам’ятати, що підвищена температура руйнує органічні речовини. Внаслідок цього при приготуванні краще застосовувати звичайну олію.
Вплив на здоров'я
Купити олію холодного віджиму корисніше, ніж продукт, отриманий гарячим способом. При фільтрації видаляються шкідливі домішки, і не додаються будь-які хімічні реагенти.
При використанні традиційного способу сировина підпадає під вплив високої температури, через це змінюється хімічний склад продукту. У процесі виробництва олії гарячим методом застосовується гексан - розчинник, який може негативно вплинути на здоров'я.
Автор: Інна Дорога
Автор: Інна Дорога