Сиродавлена олія
Олія кокосова
Кокосова олія — одна з найкращих олій для смаження, оскільки у неї висока температура димлення.
Олії свіжотиснені

Олія оливкова рафінована Pomace CRETA DROP
Залишити відгук
1 л
520 грн
грн

Олія оливкова Extra Virgin CRETA DROP перший холодний віджим
Залишити відгук
500 мл1 л
417 грн
грн

Олія з виноградних кісточок
4 відгуки
100 мл250 мл
150 грн
грн

Олія авокадо
Залишити відгук
100 мл
290 грн
грн

Олія з насіння гарбуза
21 відгук
100 мл250 мл
140 грн
грн

Олія з насіння гірчиці
8 відгуків
100 мл
100 грн
грн

Олія з грецького горіха
6 відгуків
100 мл250 мл
120 грн
грн

Олія з насіння кунжуту білого
11 відгуків
100 мл250 мл
150 грн
грн

Олія з насіння льону
37 відгуків
100 мл250 мл500 мл
105 грн
грн

Олія з насіння розторопші
11 відгуків
100 мл250 мл
160 грн
грн

Олія соняшникова
7 відгуків
500 мл
159 грн
грн

Олія з насіння хемп
17 відгуків
100 мл250 мл
160 грн
грн

Олія з насіння чорного кмину (сатіва)
10 відгуків
100 мл
365 грн
грн

Олія з насіння чорного кмину (дамаська)
11 відгуків
100 мл
365 грн
грн

Подарунковий сертифікат 1000 грн
Залишити відгук
1 шт
1000 грн
грн

Весняний сертифікат 1000 грн + шоко у подарунок
Залишити відгук
1 шт
1000 грн
грн

Олія оливкова KALAMATA HPA Extra Virgin (кислотність 0,4%)
Залишити відгук
1 л
471 грн
грн
Натуральний яблучний оцет
Натуральний яблучний оцет — це і консервант, і підкислювач їжі. Спробуйте заправити ним салат з органічних овочів.
Без олій Ваш улюблений салат буде прісним та незбалансованим.
Додавайте олії в раціон та вживайте їх перед сніданком.
Для очищення організму та збереження здоров’я і краси.
Олія холодного віджиму виробляється так: сировину подрібнюють і пресують при температурі до 40С. Для отримання продукту використовуються фрукти, насіння і овочі. Очищення сиродавленої олії здійснюється штучно, через натуральну тканину, без використання хімічних реагентів. Нормативи вмісту сторонніх домішок у кожній країні різні.
Застосування
Салатам з сирих овочів та фруктів краще пасує саме олія холодного віджиму. Збереження вмісту натуральних інгредієнтів робить продукт набагато кориснішим. Якщо треба щось смажити або варити, то варто пам’ятати, що підвищена температура руйнує органічні речовини. Внаслідок цього при приготуванні краще застосовувати звичайну олію.
Вплив на здоров'я
Купити олію холодного віджиму корисніше, ніж продукт, отриманий гарячим способом. При фільтрації видаляються шкідливі домішки, і не додаються будь-які хімічні реагенти.
При використанні традиційного способу сировина підпадає під вплив високої температури, через це змінюється хімічний склад продукту. У процесі виробництва олії гарячим методом застосовується гексан - розчинник, який може негативно вплинути на здоров'я.
Автор: Інна Дорога
Автор: Інна Дорога