Сиродавлена олія

Без олій Ваш улюблений салат буде прісним та незбалансованим.

Додавайте олії в раціон та вживайте їх перед сніданком.

Для очищення організму та збереження здоров’я і краси.


Олія холодного віджиму виробляється так: сировину подрібнюють і пресують при температурі до 40С. Для отримання продукту використовуються фрукти, насіння і овочі. Очищення сиродавленої олії здійснюється штучно, через натуральну тканину, без використання хімічних реагентів. Нормативи вмісту сторонніх домішок у кожній країні різні.

Застосування

Салатам з сирих овочів та фруктів краще пасує саме олія холодного віджиму. Збереження вмісту натуральних інгредієнтів робить продукт набагато кориснішим. Якщо треба щось смажити або варити, то варто пам’ятати, що підвищена температура руйнує органічні речовини. Внаслідок цього при приготуванні краще застосовувати звичайну олію.

Вплив на здоров'я

Купити олію холодного віджиму корисніше, ніж продукт, отриманий гарячим способом. При фільтрації видаляються шкідливі домішки, і не додаються будь-які хімічні реагенти.
При використанні традиційного способу сировина підпадає під вплив високої температури, через це змінюється хімічний склад продукту. У процесі виробництва олії гарячим методом застосовується гексан - розчинник, який може негативно вплинути на здоров'я.