Локшина рисова з чорним кунжутом
Локшина рисова з чорним кунжутом

Локшина рисова з чорним кунжутом


66 грн 300 г
300 г Є в наявності
- +
рисове борошно, мелена кісточка синього винограду, борошно чорного кунжуту, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 10,5 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців.

Чим особлива рисова локшина з чорним кунжутом?

  • У складі лише рисове борошно, мелена кісточка винограду, кунжутне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
  • Не містить глютену та лактози.
  • Після її вживання ви надовго збережете ситість та енергію. Все це завдяки високому вмісту повільних вуглеводів  82грами.
  • Має темно-коричневий колір. Таке забарвлення надають кісточки винограду та борошно чорного кунжуту.
  • Рисове борошно багате вітамінами групи В та РР. Вони регулюють роботу нервової і серцево-судинної систем.
  • Виноградна кісточка  одне із найбільших джерел вітаміну Е. Цей вітамін має антиоксидантні властивості та вповільнює процеси старіння.

Як готувати рисову локшину з чорним кунжутом?

  • Ділимось нашим способом приготування ❤️
    Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
  • З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
  • Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
  • Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Рисова локшина — корисний та смачний продукт для дорослих та дітей!
  • Має приємний ніжний смак.
  • Локшина рисова чорна багата на кальцій та вітамін Е.
  • Виноградні кісточки є природнім антиоксидантом.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Локшина з песто, сиром і помідорами


Інгредієнти:


  1. Локшина рисова — 250 г

  2. Кокосова олія — 2 ст. л.

  3. Соус песто — 4 ст. л.

  4. Помідори чері — 6 шт.

  5. Тертий пармезан — 2ст. л.

  6. Кедрові горіхи — 2 ст. л.



Приготування:

1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.


Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.