

Локшина рисова з чорним кунжутом
66 грн 300 г
300 г
Є в наявності
рисове борошно, мелена кісточка синього винограду, борошно чорного кунжуту, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 10,5 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 330 ккал.
12 місяців.
Чим особлива РИСОВА ЛОКШИНА З ЧОРНИМ КУНЖУТОМ?
- Рисова локшина з чорним кунжутом — корисний і натуральний продукт.
- Це ідеальний варіант для веганів, оскільки не містить лактози, казеїну, яєць.
- Незвичний колір локшини для оригінальних кулінарних шедеврів. Такий чорний відтінок зумовлений наявністю у локшині мелених кісточок синього винограду та борошном чорного кунжуту.
- Зроблена з рисового борошна, що містить багато клітковини. А завдяки абсолютній відсутності глютену робить локшину чудовим дієтичним продуктом.
- Включення в раціон виробів з рисового борошна, в тому числі локшини, збагачує організм необхідними вітамінами та мікроелементами, позитивно впливає на нервову систему та нормалізовує обмін речовин.
Як готувати та вживати РИСОВУ ЛОКШИНУ?
- Спосіб приготування: засипте локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
- Така локшина - прекрасний варіант обіду або вечері.
- Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Локшина з песто, сиром і помідорами
Інгредієнти:
Локшина рисова — 250 г
Кокосова олія — 2 ст. л.
Соус песто — 4 ст. л.
Помідори чері — 6 шт.
Тертий пармезан — 2ст. л.
Кедрові горіхи — 2 ст. л.
Приготування:
1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.
Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.