

Локшина рисова з чорним кунжутом
5 відгуків
300 г
-+
Є в наявності
рисове борошно, мелена кісточка синього винограду, борошно чорного кунжуту, вода питна / Україна.
на 100 г: білки — 10,5 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 330 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.
12 місяців.
Чим особлива рисова локшина з чорним кунжутом?
- У складі лише рисове борошно, мелена кісточка винограду, кунжутне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Після її вживання ви надовго збережете ситість та енергію. Все це завдяки високому вмісту повільних вуглеводів — 82грами.
- Має темно-коричневий колір. Таке забарвлення надають кісточки винограду та борошно чорного кунжуту.
- Рисове борошно багате вітамінами групи В та РР. Вони регулюють роботу нервової і серцево-судинної систем.
- Виноградна кісточка — одне із найбільших джерел вітаміну Е. Цей вітамін має антиоксидантні властивості та вповільнює процеси старіння.
Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як готувати рисову локшину з чорним кунжутом?
- Ділимось нашим способом приготування ❤️
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою. - З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Локшина з песто, сиром і помідорами
Інгредієнти:
Локшина рисова — 250 г
Кокосова олія — 2 ст. л.
Соус песто — 4 ст. л.
Помідори чері — 6 шт.
Тертий пармезан — 2ст. л.
Кедрові горіхи — 2 ст. л.
Приготування:
1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.
Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.