


Борошно зеленої гречки
92 грн 900 г
900 г
Під замовлення (1 доба)
Зелена гречка екологічна / Україна.
на 100 г: білки — 12,6 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 62 г. Калорійність — 310 ккал.
6 місяців
Чим особливе борошно зеленої гречки?
- Борошно із зеленої гречки — здоровий екологічний продукт, що містить білки з найбільшою біологічною цінністю серед білків інших зернових культур.
- Всі цінні речовини, що містяться в крупі, залишаються в борошні.
- У гречаному борошні у великій кількості є вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи.
- Клітковинивини, яка необхідна для злагодженої роботи шлунково-кишкового тракту, в гречці в 1,5-2 рази більше, ніж в вівсі, перловій крупі, пшоні і рисі.
- Вживання гречаного борошна покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні.
- А ще вживання борошна із зеленої гречки хороша профілактика порушення обміну речовин, проблем з холестерином, токсинами, наслідків стресу і поганої екології.
Як використовувати борошно зеленої гречки?
- Страви з гречаного борошна мають неповторний, оригінальний смак.
- У поєднанні з пшеничним борошном (50 на 50) можна пекти млинці, коржі, хліб, вареники, галушки, булочки.
- Борошно зеленої гречки наситить ваш організм корисними речовинами та елементами, а також додасть новий смак вашої випічці.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Шоколадні пряники без глютену, цукру та молока

Інгредіенти:
Банани — 2 шт.;
Борошно із зеленої гречки — 90 г.;
Борошно рисове — 90 г.;
Борошно мигдалеве (або інше горіхове) — 50 г.;
Кокосова олія — 2 ст.л.;
Сода (гашена лимонним соком) — 1 ч.л.;
Імбир — 1/2 ч.л.;
Какао порошок чи кероб — 2 ст.л.
⠀
Приготування:
1. Подрібніть в блендері банан.
2. Змішайте всі інгредієнти, вийде один великий ком. З такої кількості тіста може вийти приблизно 13-14 пряників по 34 г.
3. Викладіть в пергамент на деко і випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15 хв.
- Пам'ятайте, інгредієнти у всіх різні, тому пробуйте, доводьте до потрібної Вам консистенції.
- Тісто перед випіканням можете пробувати.
Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.
Банани — 2 шт.;
Борошно із зеленої гречки — 90 г.;
Борошно рисове — 90 г.;
Борошно мигдалеве (або інше горіхове) — 50 г.;
Кокосова олія — 2 ст.л.;
Сода (гашена лимонним соком) — 1 ч.л.;
Імбир — 1/2 ч.л.;
Какао порошок чи кероб — 2 ст.л.
1. Подрібніть в блендері банан.
3. Викладіть в пергамент на деко і випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15 хв.
Соба (локшина з гречаного борошна)
Інгредієнти:
1. Борошно
із зеленої гречки – 300 г
2. Борошно
пшеничне цільнозернове – 300 г
3. Вода
– дивитися по консистенції тіста
4. Борошно для посипання тіста
Спосіб приготування
1.
Просіюємо обидва види борошна.
2.
Висипаємо борошна на дошку, посередині робимо заглиблення і вливаємо туди води
стільки, скільки необхідно для в’язкості тіста, перемішуємо. Тісто повинно не
липнути до рук, але бути м’яким.
3.Скачуємо
тісто у щільну масу і даємо вистоятися 15 хвилин.
4.Посипаємо
дошку борошном, розкачуємо тісто у прямокутний пласт. Товщина тіста має бути не
більшою за 1,5 мм .
5.Посипаємо
його борошном і складаємо втроє на дошку, де будемо різати локшину.
6.Гострим
ножем нарізаємо локшину тонкими стрічками і даємо їй трошки полежати.
7.Кидаємо
собу в окріп на 5-7 хв з моменту закипання, щоб локшина була м'якою, обдаємо холодною водою.
Цукерки холодного
приготування
Інгредієнти:
1. Банан
– 1 шт.
2. Лимон
– 1 шт.
3. Мигдаль
очищений або кеш’ю – 100 г
4. Борошно
із зеленої гречки – по потребі відносно необхідної консистенції
5. Груша стигла – 1 шт.
6. Кунжут
– для посипки
Спосіб приготування
1.
Подрібнюємо у блендері банан, лимон
разом зі шкірою, горіхи, попередньо замочені і очищені, якщо потрібно.
2.
Додаємо борошно зеленої гречки, маса має
вийти досить м’якою і трохи липнути до рук.
3.
Грушу ріжемо на кубики.
4.
Беремо трошки тіста, всередину закладаємо
кубик груші і формуємо кульку. Посипаємо кунжутом.
5.
2-3 години охолоджуємо цукерки у
холодильнику.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.