Гречка зелена органічна
Гречка зелена органічнаГречка зелена органічна

Гречка зелена органічна


78 грн 600 г
600 г1 кг BIG PACK Під замовлення (1 доба)
- +
Необсмажена гречка / Україна.
на 100г: білки – 21,6г, жири – 3,3г, вуглеводи – 62г. Калорійність – 310 Ккал.
6 місяців

Чим особлива зелена гречка органічна?

  • На відміну від звичайної гречки, зелена не проходить термічну обробку, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має ніжніший смак, ніж коричнева гречка.
  • Не містить глютену, тому можна вживати при його непереносимості.
  • Джерело рослинного білка — 21 грам та всіх 18 амінокислот, це робить її незамінним продуктом для вегетеріанців. 
  • Містить у 3 рази більше мікроелементів, ніж всі інші злакові. Зокрема, наступні мінерали:
    - кремній (81 мг)— стимулює імунітет;
    - кальцій і фосфор (310 мг) — укріплюють кісткову тканину;
    - калій (380 мг)— покращує роботу серця;
    - магній (231 мг) — природний антидепресант
    - мідь (660 мкг) — бере участь в утворенні колагену.
  • Джерело рутину — 9 мг на 100г. Цей вітамін зміцнює стінки судин і попереджає розвиток хвороб кровообігу.

Як вживати зелену гречку органічну?

  • Зелену гречку можна пророщувати та готувати як звичайну кашу.
    Щоб проростити залийте її холодною водою на ніч та накрийте марлею. Вже на зранку зможете смакувати сніданок. Саме така каша називається "живою" та зберігає усі корисні властивості.
  • Якщо ви бажаєте її зварити: залийте водою у співвідношенні 1:2, доведіть до кипіння та варіть 15хв.
  • Додавайте зелену гречку до овочевих салатів.
  • Використовуйте як гарнір до риби, м'яса чи морепродуктів. 
  • Пророщена гречка — ідеальний компонент смузі. Вона зробить смузі більш ситним та поживним.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зелена гречка не містить хімікатів та не потребує додаткових “одобрень” хімією, тому є екологічним продуктом;
  • Вживання зеленої гречки знижує рівень холестерину, нормалізує рівень цукру в крові та запобігає раковим захворюванням;
  • А гречана каша сприяє кровотворенню, понижує тиск, покращує травлення та виводить токсини з організму.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Дієтичний продукт. Підходить для жінок, дітей, людей похилого віку, діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, та для всіх, хто дбає про своє здоров’я.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Гречаний пудинг

Інгредієнти:

  1. Гречка зелена — 1 скл.;

  2. Горіхове або кокосове молоко — 1/2 скл.;

  3. Стиглий банан — 1 шт.;

  4. Яблуко — 1/2 шт.;

  5. Чіа — 1 ст.л.;

  6. Мед або інший підсолоджувач — 1 ст.л.;

  7. Кориця — 1/4 ч.л.;

  8. Декілька зерен гранату.


Приготування:

1. Попередньо замочену на ніч і промиту зелену гречку засипте в блендер.

2. Всі інші інгредієнти засипте туди ж, крім гранату.

3. Включіть блендер на 5 хв., поки маса не стане однорідною.

4. Розлийте по склянках, зверху прикрасьте зернами гранату.

Смачного!


Найкраще готувати на сніданок та в першій половині дня.

Халвова паста


Інгредіенти:

  1. Очищене соняшникове насіння (або кунжут) — 3 скл.;

  2. Зелена гречка сира — 3 ст. л.;

  3. Кленовий сироп (або інший підсолоджувач) — 6 ст. л. ;

  4. Сіль — 1/2 ч.л.;

  5. Горіхове молоко або інше рослинне — 2 ст. л.


Приготування:
1. Духовку розігрійте до 190 ° C, деко застеліть папером для випічки.
2. Розподіліть насіння по листу і відправте рум'янитися в духовку на 10-12 хв. Потім насіння дістаньте і дайте йому охолонути.
3. Засипте насіння в блендер. Подрібніть до утворення пасти.
4. Додайте інші інгредієнти і ще раз збийте блендером до однорідності.
5. Перекладіть пасту в баночку, зберігайте в холодильнику.

  • Можна не рум'янити насіння і зробити сироїдную пасту. Буде не так ароматно, проте теж дуже смачно!

Найкраще вживати пасту у першій половині дня та після інтенсивного тренування.

Написати відгук
Відгуки про товар (24)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.