Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)
Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)

Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу (відбірне)


44 грн 900 г
900 г Є в наявності
- +
Пшениця / Україна (власне виробництво).
на 100г. білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал.
6 місяців


Чим особливе жорнове пшеничне борошно (тонкого помолу)?

  • Жорнове пшеничне борошно тонкого помолу — це борошно тонкого помолу, яку отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні:
    - вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
    - магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
    - кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток.
  • Це органічний чистий натуральний продукт. Пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
  • У пшеничному цільнозерновому борошні містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника.
  • Борошно пшеничне жорнове (тонкого помолу) — здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним.
  • Містить глютен.

Як використовувати жорнове пшеничне борошно (тонкого помолу)?

  • Використовуйте для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів, лавашу, запіканок тощо.
  • За допомогою нашої закваски та цього борошна можна спекти точно корисний хлібчик.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше


  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Імбирні пряники в лимонній глазурі



Інгредієнти:

  1. Олія кокосова — 50 мл.;

  2. Сік яблучний або апельсиновий — 100 мл.;

  3. Сода — 0,5 ч.л.;

  4. Підсолоджувач (сироп агави) — 4 ст.л.;

  5. Борошно цільнозернове пшеничне — 1,5-1,8 скл.;

  6. Імбир — 1 ч.л.;

  7. Цедра лимону — 1 ч.л.;

  8. Горіх мускатний — 1 ч.л.;

  9. Кориця — 1 ч.л.;

  10. Кардамон — 1 ч.л.;

  11. Гвоздика — 1 ч.л.;

Для глазурі:

  1. Цукрова пудра — 150 г.;

  2. Лимонний сік — 2 ст.л.;

  3. Вода — 2-4 ст.л.


Приготування:
1. У миску налийте олію і додайте підсолоджувач, далі сік, соду і перемішайте. Рідина повинна пінитися. Потім, насипте борошно.
2. Додайте подрібнені прянощі. Корицю, імбир, лимон, мускатний горіх. За смаком можна додати кардамон і гвоздику.
3. Замішайте тісто, розгорніть його товщиною 5-6 мм, і за допомогою форм виріжте пряники. Якщо немає форм, то просто сформуйте кульку і трохи приплюсніть.
4. Покладіть заготовки на деко покритий пергаментом і поставте в духовку, попередньо нагріту до 170-180 градусів, на 15-20 хв. .

Як зробити глазур (для тих, хто вживає цукор)
1. У миску насипте пудру і додайте лимонний сік. Ретельно перемішайте.
2. Додайте воду. Все перемішайте до однорідності. Глазур вийде білою, гладкою, без грудочок І тягучою.
3. Змажте готові пряники в глазурі.
4. Покладіть в холодильник хвилин на 15 для застигання глазурі.

Смачного!


Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.