Розмарин подрібнений
Розмарин подрібненийРозмарин подрібнений

Розмарин подрібнений


19 грн/ 50 г
50 г Є в наявності

- +
Розмарин / Єгипет.
на 100 г.: білки - 4,88 г, жири - 15,22 г, вуглеводи - 64,06 г. Калорійність - 331 Ккал.
12 місяців

Чим особливий РОЗМАРИН подрібнений?

  • Розмарин – пряність із сильним, солодким, камфорним запахом, що нагадує аромат сосни, та пряним, ледь гострим смаком;
  • Він допоможе зняти біль при артриті, ревматизмі, спазмах, тонізує м’язи та знімає запалення і втому.
  • А ще ця спеція - сильний стимулятор і джерело антиоксидантів - надасть омолоджуючий ефект всьому організму.

Як використовувати РОЗМАРИН подрібнений?

  • Розмарин незамінний у стравах Середземноморської кухні. Додавайте його у  салати, страви з макаронів, овочів, бобових, у перші  страви. Використовуйте розмарин для ароматизації соусів, олії та оцту;
  • Він збагатить смак сиру, баклажанів, картоплі, гороху та шпинату;
  • Ця спеція добре поєднується з петрушкою, тим’яном, базиліком, орегано, майораном, чорним перцем;
  • Пам'ятайте, що розмарин - сильна пряність, тому додавайте його у страви в невеликій кількості.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано вживати розмарин людям із гіпертонією;
  • Не слід використовувати розмарин разом з лавровим листом.

Детальніше

  • Розмарин стимулює нервову систему, допомагає при пониженому кров’яному тиску, покращує пам’ять та концентрацію уваги;
  • Він має сильні антисептичні, протизапальні та загоюювальні властивості. Використовуйте  розмарин зовнішньо у вигляді відвару для лікування дерматологічних проблем;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Шарлотка зі сливами і розмарином


Інгредієнти:

  1. Сливи - 400 г;

  2. Кокосова олія - 100 г;

  3. Нутове/соєве борошно - 150 г;

  4. Вода - 50-70 г;

  5. Сода харчова - 1 ч. л.;

  6. Фініки - 200 г (або кокосовий цукор 70г);

  7. Сироп агави - 30 г;

  8. Мелене насіння льону - 2 ст.л.;

  9. Сіль рожева - 1 щіпка;

  10. Імбир - 1 ст.л.;

  11. Сік ½ лимона;

  12. Розмарин - 1 щіпка.


Приготування:

1. Замочіть попередньо у теплій воді фініки на 15 хвилин, промийте їх, очистіть від кісточок і збийте у блендері до утворення однорідної маси. Можна додати трохи води, щоб ретельніше подрібнити фініки.

2. Додайте борошно, соду, льон і продовжуйте збивати, потім додайте сіль і розмарин.

3. Сливи поріжте на 8 частинок. Змішайте з лимонним соком, сиропом агави та імбиром.

4. Змастіть форму олією, помістіть тісто, а зверху викладіть сливову масу.

5. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин.

6. Можна потім також прикрасити зверху свіжими листочками розмарину.

Смачного!

Найкраще частуватись шарлоткою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.