


Олія кокосова нефільтрована, сиродавлена
172 грн 200мл
200мл350мл700мл5 л BIG PACK
Під замовлення (1 доба)
100% нефільтрована кокосова олія / Індонезія.
на 100 г: білки – 0 г, жири – 89,9 г, вуглеводи – 0 г. Калорійність — 899 ккал.
12 місяців
Чим особлива КОКОСОВА ОЛІЯ нефільтрована?
- Кокосова олія (нефільтрована, сиродавлена) є універсальною олією. Вона виготовлена зі свіжих, ретельно відібраних горіхів кокосової пальми з мінімальним впливом тепла і будь-яких хімічних речовин.
- Нефільтрована кокосова олія може містити домішки кокоса, має більш виражений аромат і смак.
- Її можна використовувати як внутрішньо, так і зовнішньо.
- Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем.
- Кокосова олія покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням.
- Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс.
- Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів.
Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.
Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.
Як використовувати КОКОСОВУ ОЛІЮ?
В кулінарії:
- Кокосова олія чудово підходить для смаження. Вона не димить. Готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною.
- Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
- Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу.
В косметології:- Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
В косметології:
- Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
Шоколадно-кокосове печиво до чаю
Інгредієнти:
Кокосова олія — ½ склянки;
Какао порошок — ½ склянки;
Мед чи сироп — ¼ склянки;
Кокосова стружка крупна — 1 склянка;
Вівсяні пластівці подрібнені — ¼ склянки;
Екстракт ванілі — ⅓ ч.л.
Приготування:
1. Розтопіть кокосову олію на теплій водяній бані, додайте какао порошок, екстракт ванілі та мед і розмішайте, поки не утвориться однорідна паста.
2. Додайте кокосову стружку та пластівці і замішайте все рівномірно.
3. Помістіть масу у морозильник приблизно на 10 хв.
4. Викладіть на килимок, дошку чи піднос сформоване ложкою печиво довільної форми. Покладіть у морозильну камеру для охолодження на 30 хв.
5. Споживайте охолодженими і зберігайте в холодильнику чи морозильнику.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (21)
Зберігати в прохолодному темному місці або в холодильнику.