

Олія кокосова нефільтрована, сиродавлена
22 відгуки
235 грн 200мл
200мл350мл700мл
Є в наявності
100% нефільтрована кокосова олія / Індонезія.
на 100 г: білки – 0 г, жири – 89,9 г, вуглеводи – 0 г. Калорійність — 899 ккал.
12 місяців
Чим особлива кокосова олія нефільтрована?
- Нефільтрована сиродавлена кокосова олія є універсальною.
- Вона виготовлена зі свіжих, ретельно відібраних горіхів кокосової пальми з мінімальним впливом тепла.
- Може містити домішки кокоса. Має більш виражений кокосовий аромат і смак, ніж фільтрована.
- Нефільтровану кокосову олію можна використовувати як внутрішньо, так і зовнішньо.
- Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для правильної роботи нервової та статевої систем.
Як використовувати кокосову олію?
В кулінарії:
- Чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною. Точка димлення кокосової олії — 175 °С.
- Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
- Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу. А також набагато довше зберігають пишність та свіжість.
- Додавайте кокосову олію до кави, молока і гарячого шоколаду для збагачення їх смаку та збільшення користі.
В косметології:- Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок для волосся, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу.
В косметології:
- Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок для волосся, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою і сухою ложкою.
Шоколадно-кокосове печиво до чаю
Інгредієнти:
Кокосова олія — ½ склянки;
Какао порошок — ½ склянки;
Мед чи сироп — ¼ склянки;
Кокосова стружка крупна — 1 склянка;
Вівсяні пластівці подрібнені — ¼ склянки;
Екстракт ванілі — ⅓ ч.л.
Приготування:
1. Розтопіть кокосову олію на теплій водяній бані, додайте какао порошок, екстракт ванілі та мед і розмішайте, поки не утвориться однорідна паста.
2. Додайте кокосову стружку та пластівці і замішайте все рівномірно.
3. Помістіть масу у морозильник приблизно на 10 хв.
4. Викладіть на килимок, дошку чи піднос сформоване ложкою печиво довільної форми. Покладіть у морозильну камеру для охолодження на 30 хв.
5. Споживайте охолодженими і зберігайте в холодильнику чи морозильнику.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (22)
Зберігати в прохолодному темному місці або в холодильнику.