10  овочів
10  овочів10  овочів

10 овочів


70 грн/ 250 мл
250 мл Під замовлення (1 доба)

- +
Цибуля сушена, перець червоний солодкий, перець зелений солодкий, пастернак корінь, селера корінь, морква, часник, петрушка корінь, петрушка зелень, цибуля порей / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 90±3г
на 100г в середньому: білки - 6,3 г, жири - 1,9 г, вуглеводи - 15,4 г. Калорійність - 104 Ккал.
12 місяців

Чим особлива суміш 10 ОВОЧІВ, та як її використовувати?

  • 10 овочів - це досконале поєднання запашних спецій та шматочків різноманітних овочів, що додадуть розмаїття смаку до будь-яких страв;
  • Не містить штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та інших хімічних складових. Лише натуральні сушені овочі;
  • Цю суміш додають при приготуванні картоплі, піци, супів, вегетаріанської лазаньї, пасти, пирогів. Також вона додасть особливого аромату соусам та салатам;
  • Перед смаженням рекомендовано розмочити овочі, для варіння розмочувати не потрібно;
  • Додавайте суміш за 10-15 хвилин до закінчення приготування страви.

В чому сила складових суміші 10 ОВОЧІВ?

  • Пастернак зміцнює імунну систему та сприяє нормалізації обміну речовин організму;
  • Морква багата клітковиною, завдяки якій поліпшується робота шлунково-кишкового тракту;
  • У петрушці міститься багато корисних речовин, таких як фосфор, калій, селен, вітаміни групи В, аскорбінова кислота (вітамін С), вміст якого набагато вищий, ніж у лимоні;
  • Користь селери полягає в першу чергу в її здатності нормалізувати сон людини і позбавляти від безсоння.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Вегетаріанська піца з руколою

Інгредієнти:
1. Борошно кукурудзяне та рисове — по 1 скл.;
2. Борошно (лляне або лляне насіння) — 2 ст.л.;
3. Лимон — ½ шт.;
4. Сода — ½ ч.л.
5. Прованські трави — 1 ч.л.;
6. Суміш 10 овочів — 1 ст.л.;
7. Томати — 4 шт.;
8. Перець болгарський — 1 шт.;
9. Цибуля червона — ½ шт.;
10. Маслини (без кісточок) — ½ банки;
11. Тофу (щільний) — 200 г;
12. Томатна паста — 100 г;
13. Рукола свіжа — 1 жменя.

Приготування:
1. Спочатку приготуйте основу для піци: змішайте у великій мисці кукурудзяне і рисове борошно, спеції і соду.

2. Залийте мелене насіння льону або лляне борошно невеликою кількістю гарячої води, перемішайте і дайте трохи постояти, щоб вийшла тягуча суміш.

3. Вмішайте в борошно лляну суміш, додайте сік лимону і воду до досягнення щільної консистенції (тісто має трохи прилипати до рук).

4. Вимішайте тісто і розкачайте, злегка присипавши борошном.

5. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Поки запікається основа піци, приготуйте начинку: наріжте перець, помідори і цибулю кільцями, тофу скибочками, а маслини половинками.

6. Коли корж стане злегка хрустким, дістаньте його з духовки, змастіть томатною пастою і викладіть зверху начинку, посипте спеціями.

7. Поставте запікатися в духовку ще на кілька хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Подавайте піцу гарячою, присипавши зверху свіжою руколою.

Найкраще готувати піцу на обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.