


Борошно рисове
27 відгуків
900 г
-+
Під замовлення (1 доба)
рис / Україна.
на 100 г: білки — 7,4 г, жири — 0,6 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 371 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому, прохолодному місці.
6 місяців
Чим особливе рисове борошно?
- Борошно рисове отримують в процесі подрібнення, розмелювання і просіювання білого шліфованого рису.
- Містить вітаміни групи В, які зміцнюють центральну нервову систему. Особливо багате на В3 (2,1 мг) — знижує рівень "поганого" холестерину в крові.
- Рисове борошно — джерело вітаміну Е, який бореться з вільними радикалами і підтримує нашу молодість та красу.
Про глютен
Рисове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як використовувати рисове борошно?
- Випікайте хліб, корисні тістечка, сирнички та запіканки. Використовуйте для загущення супів і каш.
- Хліб з рисового борошна виходить хрустким і має зернисту текстуру. Однак його слід випікати довше і при нижчій температурі, ніж пшеничний.
- У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете смачні способи використання рисового борошна. Зокрема, рецепт кокосового печива та ягідного пирога.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Кокосові млинці

Інгредієнти:
Кокосове молоко — 280 мл.
Борошно рисове — 130 г.
Сироп агави/топінамбура — 2 ст.л.
Олія кокосова — 2 ст.л.
Сода — 1/2 ч.л.;
Сіль морська — щіпку 1/4 ч.л.
Приготування:
1. У глибоку миску вилийте кокосове молоко, олію, сироп, і посоліть. Трохи перемішайте віничком.
2. Додайте рисове борошно змішане з содою та добре все взбийте.
3. Розігріту пательню змажте один раз кокосовою олією і зменшіть вогонь до середнього.
4. Налийте трохи тіста і круговими рухами розлийте його по сковорідці.
5. Готуйте до характерного рум'янцю з обох сторін.
- Добре подавати з домашнім джемом або кленовим сиропом.
- Цікаво виходить, якщо додати кокосову стружку.
Найкраще смакувати млинці у першій половині дня.
Інгредієнти:
Кокосове молоко — 280 мл.
Борошно рисове — 130 г.
Сироп агави/топінамбура — 2 ст.л.
Олія кокосова — 2 ст.л.
Сода — 1/2 ч.л.;
Сіль морська — щіпку 1/4 ч.л.
1. У глибоку миску вилийте кокосове молоко, олію, сироп, і посоліть. Трохи перемішайте віничком.
2. Додайте рисове борошно змішане з содою та добре все взбийте.
3. Розігріту пательню змажте один раз кокосовою олією і зменшіть вогонь до середнього.
5. Готуйте до характерного рум'янцю з обох сторін.
Печиво з рисового борошна
Печиво з рисового борошна