


Борошно рисове
65 грн 900 г
900 г
Під замовлення (1 доба)
рис / Україна.
на 100 г. білки — 7,4 г, жири — 0,6 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців
Чим особливе рисове борошно?
- Борошно рисове отримують завдяки подрібненню, розмелюванню і просіванню рисової крупи.
- У великій кількості містяться в рисовому борошні вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи.
- Є також в цьому борошні вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і забезпечує молодість організму.
- Це борошно має високу біологічну цінність завдяки наявності великої кількості рослинного білка.
- Також воно не містить глютену, тому підходить всім тим, у кого алергія на цей білок.
- Вироби з рисового борошна рекомендовано вживати людям, що страждають хворобами шлунка та серцево-судинної системи.
Як використовувати рисове борошно?
- Рисове борошно використовують для приготування солодощів, хліба і як загущувач для супів.
- Хліб, який випікають з рисового борошна, виходить хрустким і має зернисту текстуру, однак його слід випікати довше і при більш низькій температурі, ніж пшеничний.
- А ще рисове борошно безцінну для догляду за шкірою і волоссям. Робіть з неї маски для обличчя і тіла, використовуйте його як натуральний скраб.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Кокосові млинці

Інгредієнти:
Кокосове молоко — 280 мл.;
Борошно рисове — 130 г.;
Сироп агави/топінамбура — 2 ст.л.;
Олія кокосова — 2 ст.л.;
Сода — 1/2 ч.л.;
Сіль морська — щіпку 1/4 ч.л.
Приготування:
1. У глибоку миску вилийте кокосове молоко, олію, сироп, і посоліть. Трохи перемішайте віничком.
2. Додайте рисове борошно змішане з содою та добре все взбийте.
3. Розігріту пательню змажте один раз кокосовою олією і зменшіть вогонь до середнього.
4. Налийте трохи тіста і круговими рухами розлийте його по сковорідці.
5. Готуйте до характерного рум'янцю з обох сторін.
- Добре подавати з домашнім джемом або кленовим сиропом.
- Цікаво виходить, якщо додати кокосову стружку.
Найкраще смакувати млинці у першій половині дня.
Інгредієнти:
Кокосове молоко — 280 мл.;
Борошно рисове — 130 г.;
Сироп агави/топінамбура — 2 ст.л.;
Олія кокосова — 2 ст.л.;
Сода — 1/2 ч.л.;
Сіль морська — щіпку 1/4 ч.л.
1. У глибоку миску вилийте кокосове молоко, олію, сироп, і посоліть. Трохи перемішайте віничком.
2. Додайте рисове борошно змішане з содою та добре все взбийте.
3. Розігріту пательню змажте один раз кокосовою олією і зменшіть вогонь до середнього.
5. Готуйте до характерного рум'янцю з обох сторін.
Печиво з рисового борошна
Печиво з рисового борошна
Інгредієнти:
1. Рослинна олія, наприклад, кокосова – 2-3 ст. л
2. Тростинний цукор – 1 склянка
3. Борошно рисове – 1 склянка
4. Банан – 1 шт.
5. Родзинки – 200 г
6. Яблуко – 1 шт.
7. Горіхи – 100 г
8. Кориця – 1 ч. л.
9. Сода – 3/4 ч. л.
10. Мускатний горіх – 1/3 ч. л
11. Мелена гвоздика – щіпка
12. Сіль - 1/3 ч.л.
Спосіб приготування
1.
Змішуємо всі сухі
інгредієнти – борошно, соду, сіль, спеції.
2.
У блендері подрібнюємо
банан, олію, цукор у в’язку масу.
3.
Половину сухої маси
додаємо до солодкої і перемішуємо.
4.
Додаємо родзинки, порізані
горіхи, нарізане дрібними шматками яблуко.
5.
Додаємо до тіста другу
половину сухої суміші і перемішуємо.
6. Випікаємо печиво при температурі 180 градусів 10-15 хвилин на пергаменті або силіконовому килимку.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому, прохолодному місці.