Борошно рисове
Борошно рисовеБорошно рисове

Борошно рисове


65 грн 900 г
900 г Під замовлення (1 доба)
- +
рис / Україна.
на 100 г. білки — 7,4 г, жири — 0,6 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 371 ккал.
6 місяців

Чим особливе рисове борошно?

  • Борошно рисове отримують завдяки подрібненню, розмелюванню і просіванню рисової крупи.
  • У великій кількості містяться в рисовому борошні вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи.
  • Є також в цьому борошні вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і забезпечує молодість організму.
  • Це борошно має високу біологічну цінність завдяки наявності великої кількості рослинного білка.
  • Також воно не містить глютену, тому підходить всім тим, у кого алергія на цей білок.
  • Вироби з рисового борошна рекомендовано вживати людям, що страждають хворобами шлунка та серцево-судинної системи.


Як використовувати рисове борошно?

  • Рисове борошно використовують для приготування солодощів, хліба і як загущувач для супів.
  • Хліб, який випікають з рисового борошна, виходить хрустким і має зернисту текстуру, однак його слід випікати довше і при більш низькій температурі, ніж пшеничний.
  • А ще рисове борошно безцінну для догляду за шкірою і волоссям. Робіть з неї маски для обличчя і тіла, використовуйте його як натуральний скраб.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.



Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Кокосові млинці


Інгредієнти:

  1. Кокосове молоко — 280 мл.;

  2. Борошно рисове — 130 г.;

  3. Сироп агави/топінамбура — 2 ст.л.;

  4. Олія кокосова — 2 ст.л.;

  5. Сода — 1/2 ч.л.;

  6. Сіль морська — щіпку 1/4 ч.л.

Приготування:
1. У глибоку миску вилийте кокосове молоко, олію, сироп, і посоліть. Трохи перемішайте віничком.
2. Додайте рисове борошно змішане з содою та добре все взбийте.
3. Розігріту пательню змажте один раз кокосовою олією і зменшіть вогонь до середнього.

4. Налийте трохи тіста і круговими рухами розлийте його по сковорідці.
5. Готуйте до характерного рум'янцю з обох сторін.

  • Добре подавати з домашнім джемом або кленовим сиропом.
  • Цікаво виходить, якщо додати кокосову стружку.


Найкраще смакувати млинці у першій половині дня.


 
Печиво з рисового борошна


Інгредієнти:


1. Рослинна олія, наприклад, кокосова – 2-3 ст. л
2. Тростинний цукор – 1 склянка
3. Борошно рисове – 1 склянка
4. Банан – 1 шт.
5. Родзинки – 200 г
6. Яблуко – 1 шт.
7. Горіхи – 100 г
8. Кориця – 1 ч. л.
9. Сода – 3/4 ч. л.
10. Мускатний горіх – 1/3 ч. л
11. Мелена гвоздика – щіпка 

12. Сіль - 1/3 ч.л.


Спосіб приготування
1.     Змішуємо всі сухі інгредієнти – борошно, соду, сіль, спеції.
2.     У блендері подрібнюємо банан, олію, цукор у в’язку масу.
3.     Половину сухої маси додаємо до солодкої і перемішуємо.
4.     Додаємо родзинки, порізані горіхи, нарізане дрібними шматками яблуко.
5.     Додаємо до тіста другу половину сухої суміші і перемішуємо.
6.     Випікаємо печиво при температурі 180 градусів 10-15 хвилин на пергаменті або силіконовому килимку.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (24)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому, прохолодному місці.