

Кокосова олія органічна
203 грн 250 мл
250 мл500 мл
Є в наявності
100% органічна кокосова олія першого холодного тиснення/ Шрі-Ланка
на 100 г: білків – 0г, жирів – 99,9 г, вуглеводів – 0 г, насичені жири - 97,7 г, мононасичені жирні кислоти - 5 г, полінасичені жирні кислоти - 1,2 г, холестерин - 0 г, протеїни - 0,09 г, карбоногідрат - 0,01 г. Калорійність - 899 ккал.
24 місяці
Навіщо Вам КОКОСОВА ОЛІЯ органічна?
- Кокосова олія є безцінною і в косметології, і в медицині, і в кулінарії, завдяки комплексному і всебічному впливу кислот на організм людини;
- Завдяки своєму хімічному складу, кокосова олія має не тільки лікувальні властивості, але і є профілактикою багатьох захворювань;
- Органічна кокосова олія здатна:
- підвищити імунітет;
- зробити шкіру м'якою і оксамитовою;
- знизити рівень цукру в крові;
- спалити підшкірні жири, забезпечивши процес схуднення.
- підвищити імунітет;
- зробити шкіру м'якою і оксамитовою;
- знизити рівень цукру в крові;
- спалити підшкірні жири, забезпечивши процес схуднення.
Як використовувати КОКОСОВУ ОЛІЮ?
В кулінарії:
- Кокосова олія чудово підходить для смаження. Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри. Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають приємний та оригінальний смак, а також набагато довше зберігають пишність та свіжість.
В косметології:
- Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.
Для підняття імунітету:
- Дуже корисно вживати по 1-2 ч.л. кокосової олії зранку натщесерце і перед сном. Це допоможе зміцнити імунітет, забезпечить позитивний вплив на травлення і допоможе поліпшити загальне самопочуття дорослих і малят.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
- Не рекомендується для використання у випадку алергії на кокос;
- Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання.
Запечений салат
Інгредієнти:
1. Брюсельська капуста — 500 г.;
2. Часник — 5 зубчиків;
3. Перець чилі — 3 стручки;
4. Кокосова олія — 3-4 ст. л.;
5. Морська сіль — за смаком;
6. Лимон — ½ шт.
Приготування:
1. Помістіть капусту та часник у кастрюлю, залийте невеликою кількістю води та варіть під закритою кришкою протягом 10 хв.
2. Розігрійте духовку до 180 °C.
3. Викладіть капусту, часник та перець у миску, додайте кокосову олію та сіль і ретельно розмішайте.
4. Викладіть овочі на деко і випікайте протягом 15-20 хв.
5. Готовий салат приправте лимонним соком і подавайте гарячим.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику в щільно закритій тарі.