Кокосова олія органічна
Кокосова олія органічна

Кокосова олія органічна


205 грн 250 мл
250 мл500 мл Є в наявності
- +
100% органічна кокосова олія першого холодного тиснення/ Шрі-Ланка
на 100 г: білків — 0г, жирів — 99,9 г, вуглеводів — 0 г, насичені жири — 97,7 г, мононасичені жирні кислоти — 5 г, полінасичені жирні кислоти — 1,2 г, холестерин — 0 г, протеїни — 0,09 г, карбоногідрат — 0,01 г. Калорійність — 899 ккал.
24 місяці

Чим особлива Кокосова олія органічна?

  • Ця кокосова олія виготовлена з органічних кокосів. 
  • Кокосова олія є безцінною і в косметології, і в медицині, і в кулінарії, завдяки комплексному і всебічному впливу кислот на організм людини.
  • Кокосова олія може містити домішки кокоса, має більш виражений аромат і смак.
  • Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням.
  • Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс.
  • Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем. 
  • Кокосову олію можна використовувати для смаження.
  • Завдяки своєму хімічному складу, кокосова олія має не тільки лікувальні властивості, але і є профілактикою багатьох захворювань.
  • Органічна кокосова олія здатна:
  1. підвищити імунітет;
  2. зробити шкіру м'якою і оксамитовою;
  3. знизити рівень цукру в крові;
  4. спалити підшкірні жири, забезпечивши процес схуднення.

Як використовувати Кокосову олію?

В кулінарії:
  • Кокосова олія чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною. Точка димлення кокосової олії — 175 °С.
  • Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
  • Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу.
В косметології:
  • Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не рекомендується для використання у випадку алергії на кокос.
  • Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.

Детальніше

  • Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній бані, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі.
  • Кокосову олію можна використовувати як домашній скраб: змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію).
  • Кокосова олія — ефективний засіб від розтяжок під час вагітності.
  • Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів.
  • Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації.
  • Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією.
  • Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому.
  • Кокосової олії допоможе вилікувати герпес.
  • Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів.

Більше про кокосову олію читайте ТУТ.

Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Запечений салат


Інгредієнти:


1. Брюсельська капуста — 500 г.; 2. Часник — 5 зубчиків; 3. Перець чилі — 3 стручки; 4. Кокосова олія — 3-4 ст. л.; 5. Морська сіль — за смаком; 6. Лимон — ½ шт.

Приготування:
1. Помістіть капусту та часник у кастрюлю, залийте невеликою кількістю води та варіть під закритою кришкою протягом 10 хв.

2. Розігрійте духовку до 180 °C.

3. Викладіть капусту, часник та перець у миску, додайте кокосову олію та сіль і ретельно розмішайте.

4. Викладіть овочі на деко і випікайте протягом 15-20 хв.

5. Готовий салат приправте лимонним соком і подавайте гарячим.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику в щільно закритій тарі.