

Сухе кокосове молоко (веганське)
190 грн 250 г
250 г
Є в наявності
100 % м'якоть кокоса (подрібнена в пудру) / Україна.
на 100 г: білки - 21 г, жири - 8 г, вуглеводи - 55 г. Калорійність - 371 ккал.
9 місяців.
- Сухе кокосове молоко виготовляють з м'якоті кокоса, попередньо просушеної.
- Кокосова м'якоть багата залізом, магнієм та калієм.
Чим особливе СУХЕ КОКОСОВЕ МОЛОКО?
- Повністю веганський продукт. У складі немає молочного білка.
- Таке молоко багате на харчові волокна, допоможе очистити організм від шлаків та токсинів.
- Сухе кокосове молоко - здорова альтернатива для тих, у кого непереносимість лактози.
- З такого молока можна готувати смачні та корисні йогурти, молочні коктейлі та смузі.
- Кокосове молоко використовується під час приготування випічки та молочних супів і каш.
- Може бути основою для соусів та поєднується із величезною кількістю найрізноманітніших десертів.
Як розводити СУХЕ КОКОСОВЕ МОЛОКО?
- Розчиняйте молоко поступово. Спочатку додайте невелику кількість води, ретельно перемішайте, щоб не утворились грудочки і тільки тоді вливайте решту води: 3 ст. л. сухого молоко залийте 5 ст. л. теплої води (37-40 С). Ретельно розмішайте. Суміш не має мати грудочок, а на вигляд нагадуватиме консистенцію густої сметани. Після цього можете влити ще 200 мл води і знову розмішати.
- У залежності від консистенції, яку ви бажаєте отримати, розводиться сухе молоко в різних пропорціях. У середньому, на 200 мл води використовується 3 ст. л. продукту.
Зверніть увагу, це молоко не підходить для кави та пудингів. Найкраще його використовувати для смузі чи каш.
Зверніть увагу, це молоко не підходить для кави та пудингів. Найкраще його використовувати для смузі чи каш.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Зберігати в темному місці в герметично закритій упаковці при температурі не вище 20 °C і відносній вологості не більше 70%.