Жорнове борошно кукурудзяне
Жорнове борошно кукурудзянеЖорнове борошно кукурудзяне

Жорнове борошно кукурудзяне


34 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Кукурудза / Україна.
на 100г. : білки - 2 г, жири - 1.5 г, вуглеводи - 70.2 г. Калорійність - 330 Ккал.
6 місяців

Чим особливе ЖОРНОВЕ КУКУРУДЗЯНЕ БОРОШНО?

  • Борошно кукурудзяне свіжозмелене  – борошно, яке отримують у процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи;
  • Завдяки високому вмісту білків борошно кукурудзяне є чудовою альтернативою тваринним білкам для тих, хто дотримується вегетаріанського або веганського харчування;
  • Це борошно багате білками, вуглеводами, харчовими волокнами, вітамінами E, PP і групи B, а також провітаміном А;
  • Кукурудзяне борошно стимулює роботу кишківника, нормалізує його мікрофлору.

Як використовувати ЖОРНОВЕ КУКУРУДЗЯНЕ БОРОШНО?

  • Кукурудзяне борошно підходить для випікання тістечок і хліба, приготування каш;
  • Кукурудзяний хліб  рекомендується вживати при дотриманні дієт для схуднення;
  • Засоби із додаванням кукурудзяного борошна успішно використовуються в домашній косметології;
  • Борошно кукурудзяне свіжозмелене урізноманітнить смак вашої випічки і принесе користь організму.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кукурудзяне борошно корисне тим, що збагачене фосфором, калієм, магнієм, а також марганцем, залізом, цинком, кальцієм і міддю;
  • Вчені вважають, що кукурудзяне борошно сприяє покращенню кровообігу, укріпленню серцево-судинної системи, уповільненню процесів старіння.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Італійське печиво біскотті⠀



Інгредіенти:

  1. Вівсяне борошно — 50 г.

  2. Кукурудзяне борошно — 50 г.

  3. Банан — 1 шт.

  4. Сода — 1 ч.л.

  5. Кориця — 1/2 ч.л.

  6. Ванілін — 1/4 ч.л.

  7. Горіхи і сухофрукти (волоські, фундук, чорнослив, фініки і курага) — за смаком

Приготування:
1. Змішайте всі інгредієнти, крім горіхів і сухофруктів, їх додайте в кінці.

2. Горіхи подрібніть, сухофрукти наріжте.

3. Зліпіть тісто ковбаскою і поріжте на маленькі (приблизно по 2 см) шайбочки
4. Випікайте 20-25 хв. при t 180° градусах (залежить від духовки) або більше, якщо хочете сухіше.

Смачного!


Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.