Жорнове борошно кукурудзяне
Жорнове борошно кукурудзянеЖорнове борошно кукурудзяне

Жорнове борошно кукурудзяне


34 грн/ 900 г
900 г Закінчується

- +
Кукурудза / Україна.
на 100г. білки - 2 г, жири - 1,5 г, вуглеводи - 70.2 г. Калорійність - 330 ккал.
6 місяців

Чим особливе жорнове кукурудзяне борошно?

  • Борошно кукурудзяне свіжозмелене - борошно, яке отримують в процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи;
  • Завдяки високому вмісту білків борошно кукурудзяне є чудовою альтернативою тваринним білкам для тих, хто дотримується вегетаріанського або веганского харчування;
  • Це борошно багате білками, вуглеводами, харчовими волокнами, вітамінами E, PP і групи B, а також провітамін А;
  • Кукурудзяне борошно стимулює роботу кишечника, нормалізує його мікрофлору.


Як використовувати жорнове кукурудзяне борошно?

  • Кукурудзяне борошно підходить для приготування тістечок і хліба, приготування каш;
  • Кукурудзяний хліб рекомендується вживати при дотриманні дієт для схуднення;
  • Засоби з додаванням кукурудзяного борошна успішно використовуються в домашній косметології;
  • Борошно кукурудзяне урізноманітнить смак вашої випічки і принесе користь організму.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

  • Кукурудзяне борошно багате фосфором, калієм, магнієм, а також марганцем, залізом, цинком, кальцієм і міддю;
  • Вчені вважають, що кукурудзяне борошно сприяє поліпшенню кровообігу, зміцненню серцево-судинної системи, уповільнення процесів старіння.
  • Цікаві поради про зберігання насіння, шроту, сухофруктів тощо.
  • Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.
  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Італійське печиво біскотті⠀



Інгредіенти:

  1. Вівсяне борошно — 50 г.

  2. Кукурудзяне борошно — 50 г.

  3. Банан — 1 шт.

  4. Сода — 1 ч.л.

  5. Кориця — 1/2 ч.л.

  6. Ванілін — 1/4 ч.л.

  7. Горіхи і сухофрукти (волоські, фундук, чорнослив, фініки і курага) — за смаком

Приготування:
1. Змішайте всі інгредієнти, крім горіхів і сухофруктів, їх додайте в кінці.

2. Горіхи подрібніть, сухофрукти наріжте.

3. Зліпіть тісто ковбаскою і поріжте на маленькі (приблизно по 2 см) шайбочки
4. Випікайте 20-25 хв. при t 180° градусах (залежить від духовки) або більше, якщо хочете сухіше.

Смачного!


Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.