Ванілін 100%
Ванілін 100%Ванілін 100%

Ванілін 100%


52 грн 20 г
20 г Закінчується
- +
Ванілін 100% / Китай.
на 100 г : білки – 0,1 г, жири - 0,1 г, вуглеводи - 12,7 г. Калорійність - 288 кКал.
12 місяців.

Чим особливий ванілін 100%?

  • Ванілін — це харчовий ароматизатор ідентичний натуральному.
  • Має насичений гіркуватий смак і яскраво виражений аромат.
  • Містить ефірні масла та смоли, які підвищують апетит і стимулюють виділення шлункового соку.
  • Ванілін багатий на антиоксиданти. Вони захищають нас від передчасного старіння і новоутворень.
  • Має заспокійливу дію на організм, тому зменшує стрес і покращує сон.

Як використовувати ванілін 100%?

  • Додавайте у випічку, напої та десерти для ніжного аромату й присмаку. Добре смакує в шоколаді, цукерках, морозиві і навіть варенні.
  • Якщо хочете використати ванілін у тісті  додавайте не більше 2 г на 1 кг тіста. Більше не варто, щоб не отримати гіркоту.
  • Ділимось нашим секретом ❤️
    Ванілін — чудовий засіб від комарів. І пахне, і відлякує:)
    Додайте в крем для тіла 1 ч.л ваніліну + 1-2 краплі ефірної олії лаванди. Перемішайте і використовуйте замість хімічних кремів. Навіть для діток.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати дітям до 2-3 років.

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Гарбузові  трюфелі

Інгредієнти:

  1. Гарбуз — 1/2 склянки.
  2. Олія кокосова — 1/2 склянки.
  3. Какао-порошок або кероб — 1/4 склянки.
  4. Фініки — 10 штук (або мед — 50г).
  5. Шрот кокосу — 1-2 ст.л.
  6. Ванілін — ¼ ч.л.
  7. Сіль — дрібка.

Приготування: 1. Гарбуз натріть на найдрібнішій терці, фініки попередньо замочіть у теплій воді на 15 хв. і подрібніть за допомогою блендера.

2. Кокосову олію розтопіть на водяній бані.

3. Всі компоненти змішайте, наповніть формочки або сформуйте за допомогою рук кульки діаметром 2 см. Поставте на годину в морозильну камеру. Подавайте охолодженими. Найкраще смакувати в першій половині дня та в обідній час.


Кунжутні кульки з авокадо

Інгредієнти:

  1. Паста кунжутна — 60 г.
  2. Какао-порошок (50 г — для трюфелів, 20 г - для обсипання) — 70 г.
  3. Мед (зацукрований) — 100 г.
  4. Авокадо (м'якоть) — 130 г.
  5. Насіння гарбузове — 20 г.
  6. Малина сублімована (або інші ягоди за бажанням) — 20 г.
  7. Ванілін — 1/5 ч.л.

Приготування:

1. Спочатку підготуйте посипку для кульок. Ви можете використовувати для цього будь-які горіхи, насіння, сухе молоко, какао, кероб, кокосову стружку і т.д. Наприклад, какао, подрібнене в блендері гарбузове насіння і сублімовані ягоди.

2. Кунжутну пасту, какао-порошок, мед, м'якоть авокадо і ванілін з'єднайте та зблендуйте до однорідної маси. Заморозьте шоколадну суміш протягом 2 годин, щоб легше сформувати трюфелі.

3. Із  застиглої маси сформуйте круглі цукерки, працювати необхідно в прохолодному приміщенні в рукавичках. Обваляйте кульки в посипці, приберіть в морозильну камеру і зберігайте там до подачі.

А тепер можете заварити свій улюблений чай або какао і насолодитися цукерками.

Смачного!

Найкраще смакувати цукерками в першій половині дня та в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.