


Ванілін 100%
Чим особливий ВАНІЛІН 100%?
- Ванілін - це харчовий ароматизатор ідентичний натуральному.
- Має насичений гіркуватий смак і яскраво виражений аромат.
- Має заспокійливу і розслабляючу дію та здатний піднімати настрій.
Як використовувати ВАНІЛІН 100%?
- Ванілін додають до випічки, напоїв та десертів для збагачення їх ароматом та цікавим присмаком.
- На 1 кг тіста додавайте не більше 2 г. ваніліну, щоб не зробити страву гіркою.
- А ще, ванілін допоможе відлякувати комарів. Просто додайте 1 ч.л ваніліну в дитячий крем для тіла, додайте 1-2 краплі ефірної олії лаванди, перемішайте та використовуйте замість хімічних кремів. Такий засіб можна використовувати навіть дітям.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не варто споживати дітям до 2-3 років.
- Споживати ванілін у надмірній кількості вагітним жінкам.
Гарбузові трюфелі
Інгредієнти:
- Гарбуз — 1/2 склянки.
- Олія кокосова — 1/2 склянки.
- Какао-порошок або кероб — 1/4 склянки.
- Фініки — 10 штук (або мед — 50г).
- Шрот кокосу — 1-2 ст.л.
- Ванілін — ¼ ч.л.
- Сіль — дрібка.
Приготування: 1. Гарбуз натріть на найдрібнішій терці, фініки попередньо замочіть у теплій воді на 15 хв. і подрібніть за допомогою блендера.
2. Кокосову олію розтопіть на водяній бані.
3. Всі компоненти змішайте, наповніть формочки або сформуйте за допомогою рук кульки діаметром 2 см. Поставте на годину в морозильну камеру.
Подавайте охолодженими.
Найкраще смакувати в першій половині дня та в обідній час.
Кунжутні кульки з авокадо
Інгредієнти:
- Паста кунжутна — 60 г.
- Какао-порошок (50 г — для трюфелів, 20 г - для обсипання) — 70 г.
- Мед (зацукрований) — 100 г.
- Авокадо (м'якоть) — 130 г.
- Насіння гарбузове — 20 г.
- Малина сублімована (або інші ягоди за бажанням) — 20 г.
- Ванілін — 1/5 ч.л.
Приготування:
1. Спочатку підготуйте посипку для кульок. Ви можете використовувати для цього будь-які горіхи, насіння, сухе молоко, какао, кероб, кокосову стружку і т.д. Наприклад, какао, подрібнене в блендері гарбузове насіння і сублімовані ягоди.
2. Кунжутну пасту, какао-порошок, мед, м'якоть авокадо і ванілін з'єднайте та зблендуйте до однорідної маси. Заморозьте шоколадну суміш протягом 2 годин, щоб легше сформувати трюфелі.
3. Із застиглої маси сформуйте круглі цукерки, працювати необхідно в прохолодному приміщенні в рукавичках. Обваляйте кульки в посипці, приберіть в морозильну камеру і зберігайте там до подачі.
А тепер можете заварити свій улюблений чай або какао і насолодитися цукерками.
Смачного!
Найкраще смакувати цукерками в першій половині дня та в обідній час.