Аджика зелена (напівсуха)
Аджика зелена (напівсуха)Аджика зелена (напівсуха)

Аджика зелена (напівсуха)


41 грн/ 90 г
90 г Є в наявності

- +
Перець стручковий зелений, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
На 100 г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців

Чим особлива АДЖИКА ЗЕЛЕНА (напівсуха)?

  • Аджика – абхазька гостра ароматна приправа,  до складу якої входять: перець стручковий зелений, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля. Зелена аджика має ніжніший смак, порівняно з червоною. Ця суміш додасть стравам тонкого, гострого, солодкаво-гіркого смаку;
  • Вона підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань;
  • Аджика  покращить апетит, обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи.

Як використовувати АДЖИКУ ЗЕЛЕНУ (напівсуху)?

  • Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, маринадів і заправок, страв з рису, овочів, бобових, картоплі, йогуртів;
  • Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцту (3-4%) до консистенції густої пасти, або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною;
  • Також аджика є чудовою приправою до бульйону, зеленого борщу та різноманітних соусів. Її додають при приготуванні овочів та до сиру.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям.

Детальніше

  • Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Зелений кус-кус

Інгредієнти:
1. Кус-кус — 400 г.;
2. Броколі — 200-300 г.;
3. Зелена квасоля — 200-300 г.;
4. Шпинат — 200-300 г.;
5. Зелена спаржа (за бажанням) — 150 г.;
6. Велика цибулина — 1 шт.;
7. Кокосова олія — 2 ст.л.;
8. Аджика зелена —  2 ч.л.;
9. Сіль — дрібка.

Приготування:
1. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. У броколі видаліть жорстку нижню частину стебла, наріжте це стебло невеликими шматочками. Головку розберіть на суцвіття.

2. Видаліть жорсткі стебла у шпинату. У спаржі очистіть нижні кінці стебел, розріжте стебла на невеликі шматочки.

3. Розігрійте в сковорідці олію, покладіть цибулю, обсмажте до прозорості 5 хв. Покладіть аджику, броколі і квасолю, влийте трохи води і тушкуйте під кришкою 5 хв. Додайте спаржу і шпинат, посоліть, тушкуйте ще 5-7 хв.

4. Одночасно приготуйте кус-кус відповідно до інструкції на упаковці. Перемішайте кус-кус виделкою, викладіть на блюдо, зверху - овочі.

Подавайте гарячим. Смачного!

Найкраще готувати цю страву на обід.


Шашлик на кефірі та житньому хлібі


Інгредієнти:
1. Тофу — 900 г.;
2. Кефір або натуральний йогурт  — 300 г.;
3. Житній хліб — 200 г.;
4. Яблучний оцет (можна замінити соком білого винограду або 1 лимону) - 200 мл;
5. Цибуля — 200 г .;
6. Аджика зелена — 1 ч.л.;
7. Сіль і чорний перець — за смаком.

Приготування:
1. Оцет або сік налийте в сотейник поставте на вогонь, додайте м'якоть житнього хліба, цибулю наріжте кубиками і тушкуйте все разом 10 хвилин.

2. Потім масу охолодіть і збийте блендером, додайте кефір або йогурт, сіль, перець, аджику і все добре перемішати.

3. Залийте тофу рідким маринадом і витримайте в холодильнику 3 години.

4. Нанизайте сир на шампури і підсмажте до скоринки на вугіллі.
Смачного!

Найкраще смакувати сиром в обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.