Кус-кус (дрібний)
9 відгуків
600 гbig pack 1 кг
Під замовлення (1 доба)
Що таке кус-кус (дрібний) та чим він особливий?
- Кус-кус — це крупа із зерен пшениці. Ми подрібнюємо зерно і формуємо маленькі кульки — це і є кус-кус.
- Містить харчові волокна, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
- Джерело усіх вітамінів групи В. Особливо багатий на вітамін В5, який піднімає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією.
- Містить у великих кількостях: фосфор (170 мг), калій (166 мг), магній (74 мг). Вони укріплюють нервову і серцево-судинну системи.
- Джерело селену — мінерал, який зменшує запалення і відновлює клітини організму.
Як вживати кус-кус (дрібний)?
- Щоб приготувати кус-кус вам знадобиться лише 10хв. Залийте його окропом, накрийте кришкою, залиште на 5-10 хв — страва готова!
- Готуйте кус-кус як традиційну кашу, особливо смачно на кокосовому молоці з горішками.
- Чудовий гарнір до будь-яких страв: риби чи морепродуктів. Можна додавати у салати і супи.
- Використовуйте кус-кус як начинку до млинців. Випробовано нами:)
- Завдяки своєму нейтральному смаку, його можна смакувати і солодким, і соленим.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Кус-кус / Марокко.
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Салат з гарбузом та кус-кусом
Інгредієнти:
Гарбуз сорту мускатний або хокайдо — 200 г;
Оливкова олія — 2 ст.л.;
Кус-кус дрібний — 1 склянка;
Вода (окріп) — 1-1,5 склянки;
Сушена журавлина — ⅓ склянки;
Нарізаний грецький горіх — ⅓ склянки;
Нарізане листя салату кале (або іншого) — 2 склянки;
Сіль, перець — смаком.
Заправка:
Лимонний сік — 2 ст.л.;
Оливкова олія — 2 ст.л.;
Апельсиновий сік — 2 ст.л.
Щіпка солі та чорного перцю - за смаком.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 200 град.2. Наріжте кубиками гарбуз, змішайте його з оливковою олією та розкладіть одним шаром на противень та запечіть в духовці протягом 15-20 хв. до м’якості.
3. Замочіть журавлину в теплій воді на 15-20 хв.
4. Залийте кус-кус окропом так, щоб крупа ввібрала всю вологу.
5. В салатницю покладіть кус-кус, спечений гарбуз, журавлину, листя салату, грецький горіх, сіль та перець за бажанням.
6. Ретельно змішайте всі інгредієнти для заправки і вилийте в салатницю, розмішайте. Готово.
4. Залийте кус-кус окропом так, щоб крупа ввібрала всю вологу.
5. В салатницю покладіть кус-кус, спечений гарбуз, журавлину, листя салату, грецький горіх, сіль та перець за бажанням.
6. Ретельно змішайте всі інгредієнти для заправки і вилийте в салатницю, розмішайте. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Із цим товаром рекомендуємо
Базилік зелений
3 відгуки
Булгур дрібний
10 відгуків
Волоський горіх
6 відгуків