


Кус-кус (дрібний)
70 грн 600 г
600 г1 кг BIG PACK
Є в наявності
Кус-кус / Марокко.
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
6 місяців
Що таке КУС-КУС (дрібний), та чим він особливий?
- Кус-кус – це крупа, що популярна в усьому світі завдяки своєму чудовому смаку і корисним властивостям;
- Пшеничний кус-кус багатий вітаміном В5, який підіймає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією, лікує безсоння;
- Вживання кус-кусу покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;
- Також, він корисний для профілактики раннього старіння і захворювань суглобів.
Як вживати КУС-КУС?
- Кус-кус – чудовий гарнір або самостійна страва. Його подають замість відвареного рису або картоплі, додають в деякі салати, використовують як начинку для фарширування, в пловах, супах тощо;
- Найнадійніший спосіб збереження цінних мінеральних речовин і вітамінів – приготування крупи на пару;
- Готується кус-кус практично миттєво;
- Подавати до столу можна в будь-якому вигляді - і гарячим, і холодним;
- А ще кус-кус чудово поєднується з овочами, фруктами, горіхами і приправами.
Зверніть увагу! Перед приготуванням продукт варто ретельно проглянути та перебрати за необхідності.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Салат з гарбузом та кус-кусом
Інгредієнти:
Гарбуз сорту мускатний або хокайдо — 200 г;
Оливкова олія — 2 ст.л.;
Кус-кус дрібний — 1 склянка;
Вода (окріп) — 1-1,5 склянки;
Сушена журавлина — ⅓ склянки;
Нарізаний грецький горіх — ⅓ склянки;
Нарізане листя салату кале (або іншого) — 2 склянки;
Сіль, перець — смаком.
Заправка:
Лимонний сік — 2 ст.л.;
Оливкова олія — 2 ст.л.;
Апельсиновий сік — 2 ст.л.
Щіпка солі та чорного перцю - за смаком.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 200 град.2. Наріжте кубиками гарбуз, змішайте його з оливковою олією та розкладіть одним шаром на противень та запечіть в духовці протягом 15-20 хв. до м’якості.
3. Замочіть журавлину в теплій воді на 15-20 хв.
4. Залийте кус-кус окропом так, щоб крупа ввібрала всю вологу.
5. В салатницю покладіть кус-кус, спечений гарбуз, журавлину, листя салату, грецький горіх, сіль та перець за бажанням.
6. Ретельно змішайте всі інгредієнти для заправки і вилийте в салатницю, розмішайте. Готово.
4. Залийте кус-кус окропом так, щоб крупа ввібрала всю вологу.
5. В салатницю покладіть кус-кус, спечений гарбуз, журавлину, листя салату, грецький горіх, сіль та перець за бажанням.
6. Ретельно змішайте всі інгредієнти для заправки і вилийте в салатницю, розмішайте. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.