Кус-кус (дрібний)
Кус-кус (дрібний)Кус-кус (дрібний)

Кус-кус (дрібний)


60 грн/ 600 г
600 г Є в наявності

- +
Кус-кус / Марокко.
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
6 місяців

Що таке КУС-КУС (дрібний), та чим він особливий?

  • Кус-кус – це крупа, що популярна в усьому світі завдяки своєму чудовому смаку і корисним властивостям;
  • Пшеничний кус-кус багатий вітаміном В5, який підіймає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією, лікує безсоння;
  • Вживання кус-кусу покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;
  • Також, він корисний для профілактики раннього старіння і захворювань суглобів.

Як вживати КУС-КУС?

  • Кус-кус – чудовий гарнір або самостійна страва. Його подають замість відвареного рису або картоплі, додають в деякі салати, використовують як начинку для фарширування, в пловах, супах тощо;
  • Найнадійніший спосіб збереження цінних мінеральних речовин і вітамінів  – приготування крупи на пару;
  • Готується кус-кус практично миттєво;
  • Подавати до столу можна в будь-якому вигляді - і гарячим, і холодним;
  • А ще кус-кус чудово поєднується з овочами, фруктами, горіхами і приправами.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кус-кус рекомендовано людям зі слабким імунітетом та зниженим гемоглобіном;
  • Нормальному функціонуванню шлунково-кишкового тракту сприяє достатня кількість мікроелементів, що містяться у кус-кусі - фосфор, калій, залізо, мідь і харчові волокна.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, і людям з зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з гарбузом та кус-кусом

Інгредієнти:

  1. Гарбуз сорту мускатний або хокайдо — 200 г;

  2. Оливкова олія — 2 ст.л.;

  3. Кус-кус дрібний — 1 склянка;

  4. Вода (окріп) — 1-1,5 склянки;

  5. Сушена журавлина — ⅓ склянки;

  6. Нарізаний грецький горіх — ⅓ склянки;

  7. Нарізане листя салату кале (або іншого) — 2 склянки;

  8. Сіль, перець — смаком.

Заправка:

  1. Лимонний сік — 2 ст.л.;

  2. Оливкова олія — 2 ст.л.;

  3. Апельсиновий сік — 2 ст.л.

  4. Щіпка солі та чорного перцю - за смаком.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200 град.
2. Наріжте кубиками гарбуз, змішайте його з оливковою олією та розкладіть одним шаром на противень та запечіть в духовці протягом 15-20 хв. до м’якості.
3. Замочіть журавлину в теплій воді на 15-20 хв.
4. Залийте кус-кус окропом так, щоб крупа ввібрала всю вологу.
5. В салатницю покладіть кус-кус, спечений гарбуз, журавлину, листя салату, грецький горіх, сіль та перець за бажанням.
6. Ретельно змішайте всі інгредієнти для заправки і вилийте в салатницю, розмішайте. Готово.

Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.