


Паприка мелена копчена
63 грн 100 г
100 г
Закінчується
Паприка / Китай.
на 100 г.: білки – 15.0 г, жири -17.0 г, вуглеводи - 13.0 г. Калорійність - 349 Ккал.
12 місяців
Чим особлива ПАПРИКА КОПЧЕНА (мелена)?
- Завдяки копченню, паприка має яскраво-виражений димчастий аромат, насичений копчений смак і темно-червоний колір, що зробить ваші страви особливими;
- Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;
- Ця спеція підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;
- У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.
Як використовувати ПАПРИКУ КОПЧЕНУ (мелену)?
- Паприка з димчастим ароматом додасть пікантного смаку стравам з картоплі, бобових, овочів, супів, запіканок, пирогів.
- Відмінно смакує з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
- Також вона добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чилі.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Шпинат з кедровими горішками і цибулею
Інгредієнти:
Шпинат свіжий — 500 г;
Цибуля порей — 1 стебло;
Кокосова олія — 1 с.л.
Часник — 1 зубчик;
Кедрові горіхи — ¼ склянки;
Сіль морська — за смаком;
Коріандр — 1 ч.л.;
Куркума — 1 ч.л.;
Паприка — 1 ч.л.
Приготування:⠀
1. Цибулю порей наріжте кільцями, а часник - кружечками. Тушкуйте їх до готовності в невеликій кількості кокосової олії.
2. Видаліть тверді стебла у шпинату і добре промийте. У каструлі закип'ятіть воду, вимкніть і додайте шпинат в гарячу воду. Запарюйте шпинат протягом декількох хвилин. Лишню воду злийте, шпинат добре відіжміть і додайте до цибулі.
3. Приправте спеціями і сіллю. Добре перемішайте. Посипати коріандром і горішками при подачі. Смакуйте теплим.
Чудово пасує для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.