Паприка мелена копчена
Паприка мелена копченаПаприка мелена копчена

Паприка мелена копчена


65 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Паприка / Китай.
на 100 г: білки – 15 г, жири -17 г, вуглеводи - 13 г. Калорійність - 349 ккал.
12 місяців

Чим особлива паприка копчена (мелена)?

  • Копчена паприка  це порошок з висушеного та підкопченого на дровах солодкого червоного перцю.
  • Має яскраво-виражений димчастий аромат, насичений копчений смак і темно-червоний колір. 
  • У ній багато вітаміну В, який потрібен для роботи нервової системи і ШКТ.
  • Потужний антиоксидант — за вмістом вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину. Вітамін С покращує синтез колагену і укріплює імунітет.
  • Паприка містить алкалоїд капсаїцин, який стимулює вироблення гормону щастя ендорфіну і покращує настрій. Саме він робить паприку гострою :)

Як використовувати паприку копчену (мелену)?

  • Паприка — універсальна пряність. Це водночас і ароматна приправа, і природний барвник.
  • Додавайте до усіх овочевих страв, запіканок, супів, борщів, домашніх соусів, підлив.
  • Ловіть рецепт маринаду для курки ❤️
    Копчена паприка + оливкова олія + сіль + роздавлений часник. Намажте курочку і в духовку. Обов'язково спробуйте і діліться з нами :)
  • Добре смакує з рибою, грибами, картоплею і макаронами. Надає їм насичений копчений смак і аромат.
  • Поєднується з часникомкоріандром, базиліком, лавровим листом, перцем чилі.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Шпинат з кедровими горішками і цибулею

Інгредієнти:

  1. Шпинат свіжий — 500 г;

  2. Цибуля порей — 1 стебло;

  3. Кокосова олія — 1 с.л.

  4. Часник — 1 зубчик;

  5. Кедрові горіхи — ¼ склянки;

  6. Сіль морська — за смаком;

  7. Коріандр — 1 ч.л.;

  8. Куркума — 1 ч.л.;

  9. Паприка — 1 ч.л.

Приготування:

1. Цибулю порей наріжте кільцями, а часник - кружечками. Тушкуйте їх до готовності в невеликій кількості кокосової олії.

2. Видаліть тверді стебла у шпинату і добре промийте. У каструлі закип'ятіть воду, вимкніть і додайте шпинат в гарячу воду. Запарюйте шпинат протягом декількох хвилин. Лишню воду злийте, шпинат добре відіжміть і додайте до цибулі.

3. Приправте спеціями і сіллю. Добре перемішайте. Посипати коріандром і горішками при подачі. Смакуйте теплим.

Чудово пасує для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.