Паприка мелена копчена
Паприка мелена копченаПаприка мелена копчена

Паприка мелена копчена


60 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Паприка / Китай.
на 100 г.: білки – 15.0 г, жири -17.0 г, вуглеводи - 13.0 г. Калорійність - 349 Ккал.
12 місяців

Чим особлива ПАПРИКА КОПЧЕНА (мелена)?

  • Завдяки копченню, паприка має яскраво-виражений димчастий аромат, насичений копчений смак і темно-червоний колір, що  зробить Ваші страви особливими;
  • Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;
  • Ця спеція підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;
  • У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.

Як використовувати ПАПРИКУ КОПЧЕНУ (мелену)?

  • Паприка з димчастим ароматом додасть пікантного смаку стравам з картоплі, бобових, овочів, супів, запіканок, пирогів.
  • Відмінно смакує паприка  з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
  • Також вона добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чилі.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Вона позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;
  • Паприка сприяє синтезу “гормонів щастя” - ендорфінів, покращує настрій і допомагає побороти депресію та апатію;
  • Паприка не подразнює слизових оболонок, тому її можна вживати у великих кількостях, виключенням є  індивідуальна непереносимість;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Шпинат з кедровими горішками і цибулею

Інгредієнти:

  1. Шпинат свіжий — 500 г;

  2. Цибуля порей — 1 стебло;

  3. Кокосова олія — 1 с.л.

  4. Часник — 1 зубчик;

  5. Кедрові горіхи — ¼ склянки;

  6. Сіль морська — за смаком;

  7. Коріандр — 1 ч.л.;

  8. Куркума — 1 ч.л.;

  9. Паприка — 1 ч.л.

Приготування:

1. Цибулю порей наріжте кільцями, а часник - кружечками. Тушкуйте їх до готовності в невеликій кількості кокосової олії.

2. Видаліть тверді стебла у шпинату і добре промийте. У каструлі закип'ятіть воду, вимкніть і додайте шпинат в гарячу воду. Запарюйте шпинат протягом декількох хвилин. Лишню воду злийте, шпинат добре відіжміть і додайте до цибулі.

3. Приправте спеціями і сіллю. Добре перемішайте. Посипати коріандром і горішками при подачі. Смакуйте теплим.

Чудово пасує для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.