Паприка червона різана (солодка)
Паприка червона різана (солодка)Паприка червона різана (солодка)

Паприка червона різана (солодка)


58 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Паприка / Пакистан.
на 100 г : білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність - 318 Ккал.
12 місяців

Чим особлива ПАПРИКА ЧЕРВОНА РІЗАНА (солодка)?

  • Паприка –  пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений, з ледь відчутною гірчинкою;
  • Вона позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;
  • Ця спеція підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі.

Як використовувати ПАПРИКУ ЧЕРВОНУ РІЗАНУ (солодку)?

  • Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
  • Відмінно смакує паприка  з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
  • Також вона добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чилі.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;
  • Вона сприяє синтезу “гормонів щастя” - ендорфінів, покращує настрій і допомагає побороти депресію та апатію;
  • Паприка не подразнює слизових оболонок, тому її можна вживати у великих кількостях, виключенням є  індивідуальна непереносимість;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ікра з гарбуза

Інгредієнти:

1. Гарбуз — 1 кг;

2. Кислуваті яблука — 2 середніх;

3. Цибуля — 2 середніх;

4. Часник — 1 зубок;

5. Томатна паста — 1 ст. л.;

6. Олія кокосова — 2-3 ст.л.;

7. Сіль морська дрібна — за смаком;

8. Лавровий лист — 1 шт;

9. Мелений чорний перець — за смаком;

10. Коріандр — за смаком;

11. Паприка червона різана (солодка) — 2 ст.л.;


Приготування:

1. Очищений гарбуз натріть на крупній тертці, дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник, яблука очистіть від шкірки і насіння і натріть на крупній тертці.

2. На рослинній олії обсмажте цибулю, потім додайте тертий гарбуз, лавровий лист і смажте без кришки на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Потім додайте терті яблука і смажте ще 5-10 хвилин. Додайте томат, часник, сіль і спеції, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.

Подавати страву остиглою.

Ікру з гарбуза смачно їсти з гарніром та просто разом з хлібом, паляницею чи лавашем.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.