


Паприка червона різана (солодка)
Чим особлива ПАПРИКА ЧЕРВОНА РІЗАНА (солодка)?
- Паприка – пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений, з ледь відчутною гірчинкою;
- Вона позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;
- Ця спеція підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі.
Як використовувати ПАПРИКУ ЧЕРВОНУ РІЗАНУ (солодку)?
- Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
- Відмінно смакує паприка з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
- Також вона добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чилі.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Ікра з гарбуза
Інгредієнти:
1. Гарбуз — 1 кг;
2. Кислуваті яблука — 2 середніх;
3. Цибуля — 2 середніх;
4. Часник — 1 зубок;
5. Томатна паста — 1 ст. л.;
6. Олія кокосова — 2-3 ст.л.;
7. Сіль морська дрібна — за смаком;
8. Лавровий лист — 1 шт;
9. Мелений чорний перець — за смаком;
10. Коріандр — за смаком;
11. Паприка червона різана (солодка) — 2 ст.л.;
Приготування:
1. Очищений гарбуз натріть на крупній тертці, дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник, яблука очистіть від шкірки і насіння і натріть на крупній тертці.
2. На рослинній олії обсмажте цибулю, потім додайте тертий гарбуз, лавровий лист і смажте без кришки на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Потім додайте терті яблука і смажте ще 5-10 хвилин. Додайте томат, часник, сіль і спеції, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.
Подавати страву остиглою.
Ікру з гарбуза смачно їсти з гарніром та просто разом з хлібом, паляницею чи лавашем.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.