Кунжут чорний
Кунжут чорнийКунжут чорний

Кунжут чорний


77 грн/ 250 г
250 г Є в наявності

- +
Кунжут чорний / Індія.
на 100 г: білки - 17,7 г, жири - 49,7 г, вуглеводи - 11,7 г. Калорійність- 573 Ккал.
6 місяців

Чим особливий ЧОРНИЙ КУНЖУТ?

  • Кунжут - лідер по вмісту кальцію, окрім цього допомагає очистити кишківник, знизити рівень холестерину в крові та зміцнити кістки і зуби;
  • Чорний кунжут є найкориснішим видом кунжуту. Він містить на 60% більше кальцію, ніж білий;
  • Також чорний кунжут - це сильний антиоксидант, який допомагає омолодити організм та боротися зі злоякісними пухлинами;
  • Регулярне вживання чорного кунжуту допомагає позбутися сивини волосся.
  • Він має приємний горіховий смак та аромат, який особливо відчувається при легкому обсмажуванні насіння.

Як вживати ЧОРНИЙ КУНЖУТ?

  • Кунжут додають до випічки, десертів, салатів, гарячих страв тощо;
  • Оптимальна доза кунжуту - 30 г в день;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Кунжут на 60% містить олію, тому ним не варто зловживати людям з ожирінням.

Детальніше

  • Кунжут містить ненасичені жири Омега-3, які допомагають знизити рівень шкідливого холестерину;
  • Вживання чорного кунжуту допоможе укріпити волосся, нігті, покращити стан шкіри та збільшити м'язову масу;
  • Чорний кунжут зміцнить імунітет;
  • Також кунжут покращує стан нервової системи та пришвидшує обмін речовин;
  • А ще вживання чорного кунжуту  є чудовою профілактикою діабету.


Більше про кунжут читайте ТУТ.
Або ж на нашому сайті в статті: "Кунжут - чемпіон по вмісту кальцію"




Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Кунжутні крекери

Інгредієнти:

  1. Борошно рисове — 100 г;

  2. Борошно пшеничне цільнозернове  — 100г;

  3. Шрот амаранту — 20г;

  4. Олія кунжутна (або інша рослинна) — 50г;

  5. Олія кокосова — 50г;

  6. Сироп агави (чи інший підсолоджувач) — 100г;

  7. Сіль морська — щіпка;

  8. Насіння білого кунжуту — 50г;

  9. Насіння чорного кунжуту — 50г;

Приготування:


1. Прогрійте насіння кунжуту у духовці при температурі 150 С протягом 10-15 хв.

2. Дайте насінню охолонути. Змішайе всі сухі інгредієнти та насіння в мисці.

3. Додайте всю олію та введіть її у суху суміш.

4. Додайте сироп чи підсолоджувач.

5. Крекер можна зробити соленим. Тоді замість сиропу додайте більше солі за смаком. Якщо маса буде розсипатись додайте трішки води.

6. Замішайте туге тісто, викладіть на плівку, розділіть на 2 частини та розкатайте у круглий канат чи довгий прямокутник за бажанням.

7. Замотайте тісто у плівку та покладіть у морозильник на 3 години.

8. Заморожене тісто наріжте тонкими (5-7мм) скибочками та випікайте у розігрітій до 160 С духовці протягом 15-20 хв. до золотої рум’яності.

9. Остудіть та зберігайте в герметичній тарі, щоб вони довше залишались хрусткими.


Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.