Какао терте (гіркий шоколад)
Какао терте (гіркий шоколад)Какао терте (гіркий шоколад)

Какао терте (гіркий шоколад)


42 грн 100 г
100 г250 г Є в наявності
- +
Какао терте / Африка, Кот-д'Івуар, (ТМ Монделіс).

на 100 г: білки — 11,6 г, жири — 54 г, вуглеводи — 7 г. Калорійність — 570 ккал.
6 місяців.

Що таке какао-терте та чому він корисний?

  • Какао терте — це продукт, який виготовляється методом перетирання какао-бобів.
  • Джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору, тому регулярне споживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та  волосся.
  • Містить антиоксидант флаванол, який допоможе покращити кровообіг головного мозку.
  • Це ідеальний чорний шоколад без домішок!

Як використовувати какао-терте?

  • Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та, звісно, шоколад.
  • Використовується у косметології. Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру і роблять її гладенькою та шовковистою.
  • Денна норма споживання какао тертого:
    - для дітей з 3-х років  не більше 20 г/добу;
    - з 12-ти років — 30 г/добу;
    - для дорослих — 30-50 г/добу.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
  • Не рекомендовано вживати дітям до 3-х років, щоб не спровокувати алергію.
  • Вагітним рекомендуємо проконсультувати з лікарем щодо вживання цього продукту.

Детальніше



Як приготувати смачний та корисний шоколад вдома?


Розтопіть на водяній парі терте какао, какао масло, додайте мед, горіхи, родзинки, залийте у формочки та залиште на кілька годин у холодильнику. Завдяки таким простим крокам Ви зможете отримати справжній шоколад.

Підходить для  дітей із 3-х років, спортсменів, людей із серцево-судинними захворюваннями, вегетаріанців, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!


 Фото товару,  представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



  Горіхові цукерки


Інгредієнти:


1. Какао терте – 125 г.
2. Масло какао – 75 г.
3. Сироп із агави – 1,5 ст.л.
4. Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком.
5. Грецький горіх, кеш’ю, арахіс, фундук – по 1/4 склянки кожного виду горіхів.


Спосіб приготування:
1.     У силіконові форми для цукерок кладемо горіхи.
2.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3.     Додаємо терте какао і розтоплюємо його так, щоб не утворилося грудочок.
4.     Додаємо сироп агави і спеції до шоколадної маси й перемішуємо.
5.     Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо у силіконових формах застигати у холодильнику на 3-5 годин.
 
 

                                               Чорнослив з горіхами у чорному  шоколаді              


Інгредієнти:


1. Масло какао – 50 г.

2. Какао терте – 100 г.

3. Сироп із агави –1,5  ст.л., 
4. Волоські горіхи смажені, чорнослив – за кількістю цукерок.

 
Спосіб приготування:


  1.Чорнослив миємо, висушуємо, горіхи ріжемо на шматки.
  2. Вкладаємо горіх у чорнослив і по можливості «закриваємо» чорнослив так, аби горіх не випав.
  3.На водяній бані розтоплюємо масло какао. 
   4. Всипаємо у розтоплене масло какао порізане какао терте і добре розмішуємо масу до повного розтоплення, щоб не було грудочок.
   5. Додаємо сироп із агави.
   6. У заздалегідь підготовані форми вливаємо трохи шоколаду і викладаємо поверх нього чорнослив. Зверху заливаємо шоколадом. Або попередньо охолоджуємо чорнослив у морозильнику (20-30 хв.), нанизуємо на зубочистку і обливаємо теплим шоколадом. На холодному сухофрукті шоколад швидко схоплюється і застигає.

   7. Кладемо цукерки застигати у холодильник мінімум на 2 години. Готові цукерки вийміть із форми, покладіть на окрему тарілку і подавайте до столу з улюбленим гарячим напоєм:)

   8.Смачного! :)

Написати відгук
Відгуки про товар (22)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.