Масло какао (преміум)
Масло какао (преміум)Масло какао (преміум)

Масло какао (преміум)


69 грн 100 г
100 г250 г Під замовлення (1 доба)
- +
натуральне какао-масло / "CacaoGold TM": Польща
на 100 г: білки — 0 г, жири — 89,9 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899 ккал.
12 місяців.


Чому масло какао класний продукт?

  • Масло какао – жир, отриманий методом пресування какао-бобів.
  • Повністю натуральне, першого віджиму, НЕ дезодороване.
  • Допомагає при болю в горлі, завдяки своїй пом'якшувальній та обволікаючій дії: просто покладіть шматочок до рота і розсмокчіть це диво природи :)
  • Стимулює імунну систему завдяки високому вмісту антиоксидантів, має протизапальну, ранозагоювальну та тонізуючу дію.
  • Масло какао може тривалий час зберігатися при кімнатній температурі й не гіркнути (2-5 років).

Як використовувати масло какао?

  • Какао-масло використовуйте як замінник звичайного масла та олії при виготовленні солодощів, десертів, шоколаду.
  • Також масло какао використовують для лікування слизових оболонок та профілактики ГРВІ, для масажу тіла, у косметології.


Чого не варто?

  • Не варто споживати какао-масло при індивідуальній непереносимості какао-продуктів.
  • Не варто зловживати какао-маслом при безсонні та зайвій вазі.


Детальніше


Використання у косметології:
  • У косметології масло какао використовують для виготовлення кремів, мила, бальзамів для губ.
  • Ви можете в домашніх умовах використовувати масло какао для будь-яких косметичних цілей.
  • Масло какао допоможе розгладити зморшки, відновити пружність та еластичність шкіри, зменшити вугрові та алергічні висипання.
  • Візьміть шматочок масла какао і прикладіть до шкіри. Коли воно почне танути - масажними рухами змащуйте шкіру. Використовуйте замість нічного крему.
  • Масло какао збільшує термін зберігання косметичних засобів.

Корисний шоколад без шкідливих інгредієнтів? Елементарно!
  • Розтопіть  на водяній бані в металевій мисці 50 г какао масла з 100 г какао тертого так, щоб не було грудочок, додайте 3 ст.ложки сиропу з топінамбура, перемішайте до утворення однорідної маси. Додайте  улюблені горіхи (наприклад, мигдаль, грецький горіх) та  сухофрукти (курага,родзинки) за смаком.  Шоколадну масу з горіхами та сухофруктами   вилийте у прямокутну силіконову форму (так отримаєте цілу шоколадну плитку) чи менші  формочки й залиште в холодильнику на кілька годин. Вітаємо! Ви приготували вдома справжній корисний шоколад. Смакуйте на здоров'я та з користю!



Підходить для дітей із 3-річного віку, вагітних жінок, годуючих,спортсменів, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!


Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



  



Карамельно-кокосові пряники



Інгредієнти:

  1. Вівсяні пластівці — ⅔ склянки.

  2. Кеш’ю — ⅔ склянки.

  3. Фініки — ⅔ склянки.

  4. Гімалайська сіль — ⅛ ч.л.

Для глазурі:

  1. Какао-масло або кокосова олія — 2 ст.л.

  2. Кленовий сироп — 2 ст.л.

  3. Ванілін — ⅛ ч.л.

Приготування:

1. Спершу замочіть фініки на 15 хв. у теплій воді, промийте і очистіть від кісточок.

2. Для тіста змішайте всі інгредієнти в кухонному комбайні до утворення густого, вологого тіста.

3. Сформуйте з тіста кульки, помістіть в морозилку до затвердіння, приблизно на 20 хвилин.
4. Для глазурі розтопіть какао-масло на слабкому вогні, вимкніть вогонь. Додайте сироп і ваніль.

5. Через кілька секунд консистенція стане карамельною.

6. Опустіть кульки в глазур так, щоб повністю вкрилися глазур'ю.

7. Помістіть пряники знову в морозильну камеру до затвердіння глазурі.

8. Після цього, знову опустіть пряники у глазур і помістіть у холодильник. Виконайте цю дію кілька разів (3-4).

Зберігати пряники можна в холодильнику протягом тижня.

Смачного!                                                                      


                                                                       Сироїдні цукерки «Баунті»


Інгредієнти:


1. Кокосова стружка – 120 г.
2. Масло какао15 г. для начинки і 30-40 г. для глазурі.
3. Мед – 2 ст.л. для начинки і 4 ч.л. для глазурі.
4. Какао-боби або какао-порошок50 г.
5. Ваніль – за смаком.
 
Спосіб приготування:


1.     Перемелюємо не дуже дрібно 2/3 кокосової стружки, 1/3 залишаємо цілою.
2.     Додаємо мед, добре перемішуємо.
3.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, додаємо до кокосової стружки та меду і перемішуємо. Хай маса трішечки охолодне, має бути теплою, щоб не обпікала руки, коли ліпитимете цукерки.
4.     З  маси потрібно наліпити  цукерки круглої форми діаметром 3 см.
5.   Готові цукерки викладаємо на тарілку і  залишаємо в холодильнику застигати.
6.     Для глазурі:  розтоплюємо масло какао на водяній бані,  поступово в невеликій кількості додаємо дрібно перемелені какао-боби чи какао-порошок, перемішуємо так, щоб не утворювалося грудочок .
7.     Додаємо мед і ваніль, перемішуємо, консистенція має вийти не водянистою і достатньою густою, аби не стікати з цукерок. Якщо вона вийшла дуже густою, можна додати трохи масла какао.
8.     Тримаємо глазур на водяній бані, перемішуємо і занурюємо по одній цукерці.
9.     Цукерки викладаємо на силіконовий килимок або тарілку, покриту харчовою плівкою. Аби цукерки вийшли глянцевими, потрібно залишити їх застигати при кімнатній температурі. У холодильнику, якщо їх не накривати, цукерки стануть матовими.


Смачного! 



Написати відгук
Відгуки про товар (33)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.