


Чорнослив без кісточки
92 грн 500 г
500 г
Закінчується
Чорнослив не копчений / Молдова.
на 100 г: білки — 2,3 г, жири — 0,7 г, вуглеводи — 57,5 г. Калорійність — 231 ккал.
6 місяців.
У чому користь ЧОРНОСЛИВУ без кісточки?
Чорнослив - це смачні ласощі та корисний вітамінний продукт для нашого організму.
У процесі висушування, сливи зберігають більшість поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, до того ж вони здатні зберігатися всю зиму.
У сушених плодах сливи містяться речовини, які активно перешкоджають утворенню тромбів.
Сушені сливи мають послаблюючу дію завдяки високому вмісту клітковини. З їх допомогою можна очистити організм та позбутися зайвої ваги.
Якщо регулярно вживати чорнослив, у вас покращиться працездатність та настрій.
Містить залізо, внаслідок чого корисний при низькому гемоглобіні.
У чорносливі є особливі, баластні речовини, які стимулюють діяльність кишечника – це один з кращих засобів при запорах (натуральний, такий, що не викликає звикання, діє м’яко, без побічних ефектів).
Регулярне споживання цього продукту прискорює одужання при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, досить їсти близько 5-6 плодів.
Має антибактеріальний ефект.
Поєднання вітамінів і мінералів, які є в чорносливі, сприяє зміцненню серцево-судинної системи;
Допомагає нормалізувати артеріальний тиск.
Активізує обмін речовин.
За рахунок вітамінів групи B покращує стан шкіри, підвищує її пружність і еластичність.
Чорнослив надає загальну позитивну дію на весь організм, покращує настрій.
Завдяки калію зміцнює м’яз серця, прискорює відтік жовчі і виведення сечі.
За рахунок антиоксидантів сприяє виведенню токсинів і, як наслідок, підвищує опірність організму.
Поглинає вільні радикали, що надходять в організм із продуктами і через забруднену атмосферу.
В'ялений чорнослив зберігає корисні властивості, які є у свіжих фруктах, багатий калієм (містить у 1,5 разів більше Калію, ніж банани).
Чорнослив покращує водно-сольовий обмін та роботу нирок.
Чорнослив позбавляє від закрепів.
Як вживати ЧОРНОСЛИВ без кісточки?
Чорнослив використовують у кулінарії для приготування овочевих салатів, каш, десертів, йогуртів, хліба та кондитерських виробів, а також додають у сухі сніданки (пластівці).
Компот із сушених слив прекрасно втамує спрагу та поповнить запаси корисних речовин.
Чорнослив – чудовий “перекус”. Беріть його з собою на роботу, навчання та у подорожі.
У день для дорослої особини слід їсти не більше 5 – 6 штук чорносливу.
Введення в раціон
У раціон дітей чорнослив слід вводити з 9-місячного віку. Якщо дитина харчується грудним молоком, їй, як мінімум до півроку прикорм не потрібен. З іншого боку, перед вживанням чорносливу малюк повинен спробувати інші фрукти і каші. Одна з причин, по якій чорнослив не радять використовувати в якості першого прикорму, – у маленьких дітей чорнослив може викликати діарею і підвищене газоутворення, супроводжуване болями в животі. Якщо у дитини стійкі запори, як варіант, можете запропонувати йому напій із чорносливу в невеликій кількості (до 2 ст.ложок), щоб не викликати розлад травлення.
Для першого разу малюкові вистачить 1/2 чайної ложечки пюре з чорносливу. Чорнослив можна додати до каші або десерту: йогурту або мусу. Поступово збільшуйте порцію до 50 мл – більше дитині в ранньому віці не можна. Звертайте увагу на консистенцію стільця, якщо вона стане занадто рідкою, порцію чорносливу слід зменшити.
З причини проносного ефекту їсти чорнослив слід за 3 – 4 години до сну, щоб ніщо не порушувало сон.
Небажано змішувати сухофрукти з іншими проносними засобами і продуктами.
Чого не варто?
Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Не рекомендовано вживати діабетикам та людям з ожирінням.
При зниженому артеріальному тиску (чорнослив здатен додатково знижувати тиск).
Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Пластівці вівсяні сиродавлені
800 г 800 г 86 грн
Гранола
800г 800г 131 грн