


Какао порошок темний (преміум 22%)
Що таке КАКАО-ПОРОШОК? Як його використовувати?
- Какао-порошок — це продукт перероблення плодів шоколадного дерева. Це висушена і подрібнена какао-макуха, яка залишається після вичавлення какао масла.
- Із какао-порошку готують гарячий шоколад, смачні какао-коктейлі та додають у випічку й десерти.
- Також цей продукт використовують у косметології для обгортань, масок тощо.
- Денна норма споживання какао-порошку для дорослої особини - 1 ст. ложка. Для дітей віком від 3-х років - 1 чайна ложка, від 12-ти років - 1 ст.ложка.
Чому темний КАКАО-ПОРОШОК - це класний продукт?
- Какао-порошок містить тонізувальні речовини: кофеїн і теобромін, які допомагають підвищити активність.
- Регулярне вживання напоїв з какао допоможе зміцнити нервову систему, покращити кровообіг та знизити артеріальний тиск.
- Какао порошок темний багатий антиоксидантами, отже це продукт сприятиме покращенню настрою та підвищенню життєвого тонусу.
Чого не варто?
- Не варто зловживати вживанням напоїв з какао людям із зайвою вагою, оскільки це - доволі калорійний продукт.
- Не варто вживати під час вагітності та при грудному вигодовуванні, оскільки какао-порошок може викликати алергію.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
- Дітям варто обмежити споживання какао порошку до 3-річного віку.
Буряковий брауні
Інгредієнти:
Буряк відварений — 1 шт. (середнього розміру).
Фініки — 200-250 г.
Борошно пшеничне — 150 г.
Какао порошок — 25 г.
Олія кокосова — 2 ст.л.
Сода харчова — 1 ч.л.
Сіль морська — щіпка.
Кардамон мелений — ½ ч.л.
Горішки чи насіння — за смаком.
Додатково: кокосова олія для змащування форми (1 чайна ложка).
Приготування:
1. Замочіть фініки у теплій воді на 15 хв., промийте та відділіть від кісточки.
2. Збийте у блендері фініки без кісточок із вареним буряком.
3. Додайте всі інгредієнти та замішайте тісто, трохи густіше, ніж на оладки.
4. Силіконову квадратну форму змастіть кокосовою олією. Запікайте у розігрітій духовці при 180 градусах 25 хвилин.
5. Перевірте шпажкою (вона повинна виходити сухою) - готовність можна визначити і по тріснутій скоринці.
6. Дайте брауні охолонути й поріжте на окремі шматочки.
Смачного!
Найкраще смакувати цим десертом у першій половині дня.
Смузі “Чорний ліс”
Інгредієнти:
Мигдальне або інше рослинне (рисове, соєве, кокосове) молоко — 2 склянки.
Банан заморожений — 1 шт.
Заморожена чи свіжа вишня без кісточок — 1 склянка.
Какао-порошок — 3 ст.л.
Фініки без кісточок — 8 шт.
Шпинат — ½ пучка.
Приготування:
1. Замочені в теплій воді фініки та очищені від кісточок, промийте та збийте спершу в блендері з невеликою кількістю мигдалевого молока (100 мл).
2. Потім додайте всі інші інгредієнти: порізаний на кільця банан, вишню без кісточки, какао порошок і помитий шпинат, влийте решту молока і збивайте до кремової однорідності.
3. Смузі готове.
Смачного!
Найкраще споживати смузі в першій половині дня та після тренувань.
Відгуки про товар (32)
Із цим товаром рекомендуємо

Какао - терте Преміум (гіркий шоколад)
250 г 250 г 100 грн