


Какао порошок світлий (преміум 22%)
51 грн 100г
100г250г
Є в наявності
Какао-порошок / TM DeZaan, Нідерланди, 22%.
на 100 г: білки - 24,2 г, жири - 17,5 г, вуглеводи - 31,9 г. Калорійність - 374 Ккал.
6 місяців.
Що таке КАКАО-ПОРОШОК світлий? Як його використовувати?
- Какао - порошок - це продукт перероблення плодів шоколадного дерева. Це висушена і подрібнена какао-макуха, яка залишається після вичавлення какао-олії.
- З какао-порошку готують гарячий шоколад, смачні какао-коктейлі та додають у випічку і десерти.
- Також його використовують в косметології для обгортань, масок, тощо.
УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!
Чому КАКАО-ПОРОШОК - це класний продукт?
- Регулярне вживання напоїв з какао допоможе зміцнити нервову систему, покращити кровообіг та знизити артеріальний тиск;
- Какао-порошок містить кальцій, калій, мідь, цинк, фосфор;
- Цей продукт багатий антиоксидантами, а отже сприятиме покращенню настрою та підвищенню життєвого тонусу.
- Напої з какао-порошку допомагають підвищити роботоздатність та сконцентруватись.
Чого не варто?
- Не варто зловживати споживанням напоїв з какао людям із зайвою вагою, оскільки - це доволі калорійний продукт.
- Не варто вживати під час вагітності та при грудному вигодовуванні, оскільки какао-порошок може викликати алергію.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао - продуктів.
Печиво брауні з конопляного борошна
Інгредіенти:
Волоський горіх — ½ скл.
Конопляне борошно — ¼ скл.
Какао-порошок/кероб — 3 ст.л.
Банан — 1 шт.
Шоколадний/ ванільний/ горіховий ароматизатор (за бажанням) — 2-3 краплі.
Якщо ви любите солодке, можете додати кілька крапель екстракту стевії (натуральний підсолоджувач) або 2-3 ложки кокосового цукру.
Приготування:
1. Все дуже просто: змішайте всі інгредієнти в блендері.
2. Далі, зачерпуючи невелику кількість тіста ложкою бажаного розміру, викладіть на змашене кокосовою сиродавленю олією деко і випікайте 10-15 хвилин у попередньо прогрітій духовій печі при температурі 200°С.
Найкраще смакувати печивом у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
Із цим товаром рекомендуємо

Какао терте (гіркий шоколад)
250 г 250 г 88 грн
Масло какао (преміум)
250 г 250 г 169 грн