Жорнове борошно зі спельти
Жорнове борошно зі спельтиЖорнове борошно зі спельти

Жорнове борошно зі спельти


57 грн/ 900 г
900 г Закінчується

- +
Спельта / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія.
на 100г. білки - 17 г, жири - 3 г, вуглеводи - 75 г. Калорійність - 335 ккал.
6 місяців

Чим особливе жорнове борошно зі спельти?

  • Цільнозернове борошно з спельти - це борошно грубого помелу, яку отримують в процесі перемелювання цільного зерна;
  • Спельта - (жито, еммер, ачар, камут) - вид пшениці, відома з найдавніших часів, не схрещуються з іншими сортами пшениці;
  • Борошно з спельти - екологічно чистий продукт, оскільки спельта не переносить ніяких штучних добрив;
  • У цільнозерновому борошні зберігається весь вітамінно-мінеральний склад, який міститься тільки в оболонці (яка відсутня в очищеної магазинної борошні)
  • Воно містить велику кількість білка, вітамінів групи В, фосфору і магнію.


Як використовувати борошно зі спельти?

  • Борошно з полби використовують для приготування здорової випічки - хліба, печива, крекерів і т.д .;
  • Вона додає випічці приємний горіховий смак.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.



Детальніше

  • Борошно з спельти зберігає всі корисні властивості і якості навіть при дрібному помелі;
  • Клітковина, зберігається в борошні, допоможе вивести шлаки і токсини з організму.
  • Цікаві поради про зберігання насіння, шроту, сухофруктів тощо.
  • Підходить для діабетиків, спортсменів, людей із зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем і шлунком і для всіх, хто хоче поліпшити своє здоров'я.
  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Овочевий кекс

Інгредієнти:



  1. Борошно зі спельти - 200 г.;

  2. Овочевий бульйон (або вода) — 200мл;

  3. Оливкова або кокосова олія — 3 ст.л.;

  4. Цукіні невеликі — 2 шт;

  5. Морква — 3 шт;

  6. Перець солодкий — 3 шт;

  7. Горошок — 100 г;

  8. Сир тофу або адигейський — 100 г (не обов’язково);

  9. Орегано — 2 ст.л.;

  10. Сода — 2 ч.л.;

  11. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:


1. Розігрійте духовку до 200 С.
2. Цукіні та моркву поріжте кружельцями, а перець очистіть від насіння та наріжте соломкою.
3. Викладіть овочі на деко та випікайте протягом 10-12 хв. В останні 3 хв. приготування додайте до овочів орегано, сіль та перець (якщо використовуєте) та перемішайте.
4. В мисці вимішайте борошно з содою. Додайте олію та воду і вимішайте тісто. Додайте до тіста натертий сир (якщо використовуєте), горошок і ¾ частини спечених овочів. Все ретельно перемішайте.
5. Викладіть тісто у форму для кексів, а зверху  розмістіть залишену частину овочів. Змастіть овочі зверху оливковою (або кокосовою) олією.
6. Випікайте кекс при 180 градусів протягом 50 хв. Якщо викладені зверху овочі будуть пропікатись занадто швидко - зменшіть температуру до 160 градусів.
7. Пробуйте кекс на готовність зубочисткою, або дерев’яною паличкою. Готове тісто не буде прилипати до палички.
8. Готовий кекс дістаньте з форми та дайте застигнути.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.