Орегано (материнка)
Орегано (материнка)Орегано (материнка)

Орегано (материнка)


16 грн/ 50 г
50 г Є в наявності

- +
Орегано / Єгипет.
на 100 г.: білки – 9 г, жири – 4,3 г, вуглеводи – 26,4 г. Калорійність - 265 Ккал.
12 місяців

Чим особливе ОРЕГАНО (МАТЕРИНКА)?

  • Орегано (материнка звичайна, душиця, лебідка) – пряність з приємним, тонким запахом і пряним, гіркуватим смаком;
  • Ця пряність має відхаркувальну дію - допоможе при кашлі, бронхіальній астмі, бронхіті та запаленні дихальних шляхів;
  • Також орегано позитивно впливає на травну систему, підвищує тонус, підсилює секреторну функцію і перистальтику кишківника та збуджує апетит.

Як використовувати ОРЕГАНО (МАТЕРИНКУ)?

  • Орегано – типова пряність середземноморської кухні, дуже популярна в стравах італійської кухні. Додавайте цю пряність до піци, пасти, супів (особливо томатних), страв із бобових та овочів, салатів, томатних соусів;
  • Ідеально ця спеція пасує до страв із сиру, картоплі, грибів та помідорів;
  • Орегано добре поєднується з базиліком, майораном, тим’яном, часником, чорним та духмяним перцем.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Орегано категорично заборонено вживати вагітним жінкам, оскільки це може спровокувати викидень в результаті скорочень матки.

Детальніше

  • Орегано надзвичайно корисний для жіночого здоров'я. Чай із материнки відновлює порушений менструальний цикл, допомагає при затримці менструації, сприяє полегшенню періодичного болю та активній роботі яєчників, збільшує лактацію у годуючих матерів;
  • Ця пряність має здатність знижувати лібідо і сексуальний потяг, заспокоювати та надавати снодійного ефекту;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Класичний гаспачо


Інгредієнти:

  1. Томати у власному соку або свіжі — 700 г.;

  2. Перець болгарський кольоровий — 3 шт.

  3. Цибуля червона — 1 шт.;

  4. Часник — 2 зубч.;

  5. Стебло селери — 1 шт.;

  6. Олія кокосова — 2 ст.л.;

  7. Орегано —  1 ч.л.

  8. Базилік зелений — 2 гілочки;

  9. Базилік червоний — 1 гілочка;

  10. Хліб цільнозерновий з висівками — 4 шматки

  11. Сіль морська —  за смаком;

  12. Чорний перець —  за смаком.


Приготування:
1. У склянку блендера викладіть томати, чверть зеленого, жовтого і половину червоного перцю. Додайте четвертинки очищеної червоної цибулі, часник і селеру. Влийте 2 ст.л. олії, додайте чорний перець, сіль, орегано і базилік. Все зблендуйте.

2. Приготуйте грінки. Візьміть шматки хліба, розріжте по діагоналі, викладіть на деко, скропіть олією, посипте сіллю, орегано і запечіть.

3. При подачі прикрасьте гаспачо зеленим і червоним базиліком і олією. Подавайте з грінками.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.