

Мигдалеве борошно
179 грн 250 г
250 г
Під замовлення (1 доба)
Мигдаль / Іспанія
на 100 г: білки — 25,8 г, жири — 54,5 г, вуглеводи — 13 г. Калорійність — 602 ккал.
4 місяці
Чим особливе мигдалеве борошно?
- Мигдалево борошно — це альтернатива для будь-якого глютенового.
- Його виготовляють з меленого мигдалю, тому воно, як і мигдаль, багате на вітамін Е, який є вітаміном молодості.
- В порівнянні з пшеничним воно містить менше вуглеводів, але більше жирів.
- Має низький глікемічний індекс.
- Підійде для тих, хто дотримується низьковуглеводної дієти.
- Зберігає всі поживні речовини навіть після термічної обробки.
- Має ніжний горіховий смак і запах та злегка солодкувате.
- Містить вдвічі більше поживних речовин, ніж пшеничне борошно.
- Випічка, приготована на мигдалевому борошні, довше буде свіжою.
- Мигдалеве борошно багате також жирними кислотами.
Як можна використовувати мигдалеве борошно?
- Можна використовувати в дієтичному харчуванні.
- Підходить для згущення супів і соусів.
- У випічці мигдалеве може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
- Без нього не можна уявити французьке печиво — макарун, бісквіти — Женуаз і декуаз.
- Перед тим, як додати мигдалеве борошно в тісто — просійте його через сито!
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.