Мигдалеве борошно
Мигдалеве борошно

Мигдалеве борошно


185 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Мигдаль / Іспанія
на 100 г: білки — 25,8 г, жири — 54,5 г, вуглеводи — 13 г. Калорійність — 602 ккал.
4 місяці

Чим особливе мигдалеве борошно?

  • Мигдалево борошно — це безглютенове борошно виготовлене із меленого мигдалю.
  • Це борошно, як і мигдаль, багате на білок (18,6г у 100г), вітамін В2 ("вітамін краси"- 1,63мг у 100г), В7 (біотин - 20мкг у 100г), Е (потужний антиоксидант - 25мг у 100г), кальцій (273мг у 100г), магній (286мг у 100г), калій та цинк.
  • У порівнянні з пшеничним воно містить менше вуглеводів, більше жирів і поживних речовин.
  • Має низький глікемічний індекс.
  • Випічка, приготована на мигдалевому борошні, довше буде свіжою.
  • Має ніжний горіховий смак і запах та злегка солодкувате.

Як можна використовувати мигдалеве борошно?

  • Спробуйте приготувати із мигдалевого борошна печиво, добавити для загущення до супів і соусів.
  • У випічці мигдалеве може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
  • Без нього не можна уявити французьке печиво — макарун, бісквіти — Женуаз і декуаз.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.

Детальніше




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мигдалеве печиво

Інгредієнти: 


  1. Мигдалеве борошно 250г

  2. Фініки 125г

  3. Вівсянка (або вівсяне борошно) 125г

    (для безглютенової версії підійде борошно зеленої гречки)

  4. Вода — 225мл.


Приготування:


1. Фініки замочити у кип'яченій воді на 10-15 хв, ще раз промити, очистити від кісточки і зблендерувати з водою.

2. Вівсянку змолоти у кавомолці або використати готове вівсяне борошно.

3. Змішати фініки з вівсянкою, вологими руками сформувати печиво (товщиною 1см, діаметр приблизно 5-7 см). За смаком можна добавити кунжутне, макове чи лляне насіння.

4. Випікати при 180 градусах 12хв з однієї сторони і 3хв з іншої.


Обіцяємо, що це дуже смачно!

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.