Мигдалеве борошно
Мигдалеве борошноМигдалеве борошно

Мигдалеве борошно


5 відгуків
185 грн 250 г 210 грн
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Мигдаль / Іспанія
на 100 г: білки — 25,8 г, жири — 54,5 г, вуглеводи — 13 г. Калорійність — 602 ккал.
4 місяці
До закінчення акції залишилось:
 

Чим особливе мигдалеве борошно?

  • Мигдалево борошно — це безглютенове борошно виготовлене із меленого мигдалю.
  • Має ніжний горіховий злегка солодкуватий смак.
  • У нього низький глікемічний індекс — 25. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
  • Мигдалеве борошно багате на:
    - білок — 18,6 г у 100 г;
    - вітамін В2 (вітамін краси)— 1,63 мг у 100 г;
    - вітамін Е (потужний антиоксидант) — 25 мг у 100 г;
    - кальцій — 273 мг у 100 г
    Вони підтримують роботу всього організму та попереджають дефіцити.
  • Випічка на мигдалевому борошні довше залишається свіжою. Ще одна причина спробувати його:)

Про глютен
Мигдалеве борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як можна використовувати мигдалеве борошно?

  • Випікайте печиво і кексики. Підходить для загущення супів, каш та соусів.
  • Мигдалеве борошно може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
  • Готуйте справжні французькі десерти — макаруни, тарти, мафіни.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.

Детальніше




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мигдалеве печиво

Інгредієнти: 


  1. Мигдалеве борошно 250г

  2. Фініки 125г

  3. Вівсянка (або вівсяне борошно) 125г

    (для безглютенової версії підійде борошно зеленої гречки)

  4. Вода — 225мл.


Приготування:


1. Фініки замочити у кип'яченій воді на 10-15 хв, ще раз промити, очистити від кісточки і зблендерувати з водою.

2. Вівсянку змолоти у кавомолці або використати готове вівсяне борошно.

3. Змішати фініки з вівсянкою, вологими руками сформувати печиво (товщиною 1см, діаметр приблизно 5-7 см). За смаком можна добавити кунжутне, макове чи лляне насіння.

4. Випікати при 180 градусах 12хв з однієї сторони і 3хв з іншої.


Обіцяємо, що це дуже смачно!

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.