Мигдалеве борошно
Мигдалеве борошно

Мигдалеве борошно


179 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Мигдаль / Іспанія
на 100 г: білки — 25,8 г, жири — 54,5 г, вуглеводи — 13 г. Калорійність — 602 ккал.
4 місяці

Чим особливе мигдалеве борошно?

  • Мигдалево борошно — це альтернатива для будь-якого глютенового.
  • Його виготовляють з меленого мигдалю, тому воно, як і мигдаль, багате на вітамін Е, який є вітаміном молодості.
  • В порівнянні з пшеничним воно містить менше вуглеводів, але більше жирів.
  • Має низький глікемічний індекс.
  • Підійде для тих, хто дотримується низьковуглеводної дієти.
  • Зберігає всі поживні речовини навіть після термічної обробки.
  • Має ніжний горіховий смак і запах та злегка солодкувате.
  • Містить вдвічі більше поживних речовин, ніж пшеничне борошно.
  • Випічка, приготована на мигдалевому борошні, довше буде свіжою.
  • Мигдалеве борошно багате також жирними кислотами.


Як можна використовувати мигдалеве борошно?

  • Можна використовувати в дієтичному харчуванні.
  • Підходить для згущення супів і соусів.
  • У випічці мигдалеве може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
  • Без нього не можна уявити французьке печиво — макарун, бісквіти — Женуаз і декуаз.
  • Перед тим, як додати мигдалеве борошно в тісто — просійте його через сито!


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.

Детальніше




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.