Мигдалеве борошно
Мигдалеве борошно

Мигдалеве борошно


161 грн/ 250 г
250 г Очікується

- +
Мигдаль / Іспанія
на 100 г: білки - 25,8 г, жири - 54,5 г, вуглеводи - 13 г. Калорійність - 602 ккал.
4 місяці

Чим особливе мигдалеве борошно?

  • Не містить глютену;
  • Має низький глікемічний індекс;
  • Підійде для тих, хто дотримується низковуглеводной дієти;
  • Зберігає всі поживні речовини навіть після термічної обробки;
  • Має ніжний горіховий смак і запах;
  • Містить вдвічі більше поживних речовин, ніж пшеничне борошно


Як можна використовувати мигдалеве борошно?

  • Можна використовувати в дієтичному харчуванні,
  • Підходить для згущення супів і соусів.
  • Без нього не можна уявити французьке печиво - макарун, бісквіти - Женуаз і декуаз
  • Перед тим, як додати мигдалеву борошно в тісто - просійте його через сито!


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.

Детальніше

  • Мигдаль є лідером за вмістом цинку;
  • Випічка, приготована на мигдалевому борошні, довше буде свіжою;
  • Містить вітаміни групи В і мінерали: фосфор, залізо, калій, кальцій, магній;
  • Мигдалеве борошно багате також жирними кислотами.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.