


Борошно з полби
73 грн 900 г
900 г
Є в наявності
Полба / Україна.
на 100 г. білки — 17 г, жири — 3 г, вуглеводи — 75 г. Калорійність — 335 ккал.
6 місяців
Чим особливе борошно з полби?
- Полба — вид пшениці, відомий з найдавніших часів, не схрещуються з іншими сортами пшениці.
- Борошно з полби зберігає всі корисні властивості і якості навіть при дрібному помелі.
- Цільнозернове борошно з полби — це борошно грубого помелу, яке отримують в процесі перемелювання цільного зерна.
- У цільнозерновому борошні зберігається весь вітамінно-мінеральний склад, який міститься тільки в оболонці (яка відсутня в очищеному магазинному борошні).
- Воно містить велику кількість білка, вітамінів групи В, фосфору і магнію.
- Клітковина, яка зберігається в борошні, допоможе вивести токсини з організму.
Як використовувати борошно з полби?
- Борошно з полби використовують для приготування здорової випічки: хліба, печива, крекерів і т.дю
- Вона додає випічці приємний горіховий смак.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Хрустке бездріжджове тісто для піци
Інгредієнти:
Борошно кукурудзяне — 200 г;
Борошно полби — 100 г;
Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;
Сіль (або порошок ламінарії) - ½ ч.л.;
Оливкова чи інша олія — 2 ст.л.;
Вода — 1 склянка;
Сода — 1 ч.л.;
Майоран — 2 ч.л.;
Базилік — 1ч.л.
Приготування:
2. Розкатайте тісто на пергаментному папері, присипаному борошном.
3. На тісто викладайте улюблені додатки до піци.
4. Випікається тісто при 180 градусах протягом 10-15 хв.
Смачного!
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.