Борошно з полби
Борошно з полбиБорошно з полби

Борошно з полби


5 відгуків
97 грн 900 г
900 г Є в наявності
- +
Полба / Україна.
на 100 г. білки — 17 г, жири — 3 г, вуглеводи — 75 г. Калорійність — 335 ккал.
6 місяців

Чим особливе борошно з полби?

  • Цільнозернове борошно з полби — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання зерна полби. Зберігає усі корисні цільного зерна.
  • Полба — це дикий предок сучасної пшениці. Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
  • Містить глютен.
  • Містить у великій кількості:
    - вітаміни групи В — регулюють обмін речовин в організмі;
    - калій (377 мг) — підтримує кров'яний тиск і водно-сольовий баланс;
    - магній (135 мг) — нормалізує роботу серця і судин;
  • Джерело клітковини — на 100 г продукту 9,7 г клітковини, яка всмоктує і виводить з кишечника токсини.

Як використовувати борошно з полби?

  • Готуйте здорову випічку: хліб, печиво, крекери і панкейки. Борошно полби надає приємний горіховий смак.
  • Використовуйте для загущення соусів та веганських супів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.



Детальніше

  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Хрустке бездріжджове тісто для піци

Інгредієнти:


  1. Борошно кукурудзяне — 200 г;

  2. Борошно полби — 100 г;

  3. Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;

  4. Сіль (або порошок ламінарії) - ½ ч.л.;

  5. Оливкова чи інша олія — 2 ст.л.;

  6. Вода — 1 склянка;

  7. Сода — 1 ч.л.;

  8. Майоран — 2 ч.л.;

  9. Базилік — 1ч.л.

Приготування:


1. Змішайте всі сухі інгредієнти в мисці. Додайте олію та воду і вимішайте тісто.
2. Розкатайте тісто на пергаментному папері, присипаному борошном.
3. На тісто викладайте улюблені додатки до піци.
4. Випікається тісто при 180 градусах протягом 10-15 хв.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.