


Борошно з полби
5 відгуків
97 грн 900 г
900 г
Закінчується
Полба / Україна.
на 100 г. білки — 17 г, жири — 3 г, вуглеводи — 75 г. Калорійність — 335 ккал.
6 місяців
Чим особливе борошно з полби?
- Цільнозернове борошно з полби — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання зерна полби. Зберігає усі корисні цільного зерна.
- Полба — це дикий предок сучасної пшениці. Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
- Містить глютен.
- Містить у великій кількості:
- вітаміни групи В — регулюють обмін речовин в організмі;
- калій (377 мг) — підтримує кров'яний тиск і водно-сольовий баланс;
- магній (135 мг) — нормалізує роботу серця і судин; - Джерело клітковини — на 100 г продукту 9,7 г клітковини, яка всмоктує і виводить з кишечника токсини.
- вітаміни групи В — регулюють обмін речовин в організмі;
- калій (377 мг) — підтримує кров'яний тиск і водно-сольовий баланс;
- магній (135 мг) — нормалізує роботу серця і судин;
Як використовувати борошно з полби?
- Готуйте здорову випічку: хліб, печиво, крекери і панкейки. Борошно полби надає приємний горіховий смак.
- Використовуйте для загущення соусів та веганських супів.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Хрустке бездріжджове тісто для піци
Інгредієнти:
Борошно кукурудзяне — 200 г;
Борошно полби — 100 г;
Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;
Сіль (або порошок ламінарії) - ½ ч.л.;
Оливкова чи інша олія — 2 ст.л.;
Вода — 1 склянка;
Сода — 1 ч.л.;
Майоран — 2 ч.л.;
Базилік — 1ч.л.
Приготування:
2. Розкатайте тісто на пергаментному папері, присипаному борошном.
3. На тісто викладайте улюблені додатки до піци.
4. Випікається тісто при 180 градусах протягом 10-15 хв.
Смачного!
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.