Борошно з полби
Борошно з полбиБорошно з полби

Борошно з полби


63 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Полба / Україна (власного виробництва).
на 100г. білки - 17 г, жири - 3 г, вуглеводи - 75 г. Калорійність - 335 ккал.
6 місяців

Чим особливе борошно з полби?

  • Цільнозернове борошно з полби - це борошно грубого помолу, яку отримують в процесі перемелювання цільного зерна;
  • У цільнозерновому борошні зберігається весь вітамінно-мінеральний склад, який міститься тільки в оболонці (яка відсутня в очищеному магазинному борошні)
  • Це борошно - екологічно чистий продукт, оскільки жито не переносить ніяких штучних добрив;
  • Воно містить велику кількість білка, вітамінів групи В, фосфору і магнію;
  • Клітковина, яка зберігається в борошні, допоможе вивести шлаки і токсини з організму.


Як використовувати борошно з полби?

  • Борошно з полби використовують для приготування здорової випічки - хліба, печива, крекерів і т.д .;
  • Вона додає випічці приємний горіховий смак.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.



Детальніше

  • Полба - вид пшениці, відомий з найдавніших часів, не схрещуються з іншими сортами пшениці;
  • Борошно полби зберігає всі корисні властивості і якості навіть при дрібному помелі.
  • Цікаві поради про зберігання насіння, шроту, сухофруктів тощо.
  • Підходить для діабетиків, спортсменів, людей із зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем і шлунком і для всіх, хто хоче поліпшити своє здоров'я.
  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Хрустке бездріжджове тісто для піци

Інгредієнти:


  1. Борошно кукурудзяне — 200 г;

  2. Борошно полби — 100 г;

  3. Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;

  4. Сіль (або порошок ламінарії) - ½ ч.л.;

  5. Оливкова чи інша олія — 2 ст.л.;

  6. Вода — 1 склянка;

  7. Сода — 1 ч.л.;

  8. Майоран — 2 ч.л.;

  9. Базилік — 1ч.л.

Приготування:


1. Змішайте всі сухі інгредієнти в мисці. Додайте олію та воду і вимішайте тісто.
2. Розкатайте тісто на пергаментному папері, присипаному борошном.
3. На тісто викладайте улюблені додатки до піци.
4. Випікається тісто при 180 градусах протягом 10-15 хв.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.