Шрот з насіння хемп
Шрот з насіння хемпШрот з насіння хемп

Шрот з насіння хемп


23 грн/ 250 г
250 г Закінчується

- +
Конопля / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 30 г, жири - 7,9 г, вуглеводи - 24,7 г. Калорійність - 290 кКал.
6 місяців

Що таке ШРОТ З НАСІННЯ ХЕМП, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот коноплі - унікальне джерело протеїнів та природного каротину;
  • Це ефективний засіб для схуднення та виведення шлаків і солі з організму;
  • Шрот коноплі не містить психоактивних компонентів;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як вживати ШРОТ З НАСІННЯ ХЕМП?

  • Шрот можна додавати в каші, салати, млинці, випічку та вживати з  кисломолочними напоями чи соками;
  • Дорослим варто вживати 1-2 ст.л. конопляного шроту двічі на день, додаючи його в напої або запиваючи великою кількістю води (за 15-20 хв. до прийому їжі);
  • Щоденне вживання шроту наситить організм незамінним комплексом вітамінів, зміцнить імунітет та допоможе очистити організм.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот коноплі має приємний хрусткий смак;
  • Шрот коноплі допоможе позбутися анемії та зміцнити нервову систему;
  • Конопляний шрот допоможе покращити роботу нирок, печінки та сечового міхура;
  • Він дозволяє підтримувати нормальний рівень холестерину і глюкози в крові;
  • Також шрот коноплі необхідний при інтоксикації організму, імунодефіциті, хронічному гастриті, запорах, панкреатиті, дисбактеріозі;
  • Конопляний шрот допомагає при фібріомі та ендометріозі;
  • А ще рекомендується вживати конопляний шрот для профілактики злоякісних пухлин у кишечнику.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Овочеве безглютенове печиво

Інгредієнти:


  1. Цвітна капуста — 100 г;

  2. Морква — 100 г;

  3. Цибуля ріпчаста (або зелена) — 50 г;

  4. Борошно рисове — ¾ склянки;

  5. Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;

  6. Вода — ½ склянки;

  7. Олія кокосова (оливкова) — 2 ст.л.;

  8. Майоран — 2 ч.л.;

  9. Асафетида — ¼ ч.л.;

  10. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:


1. Помийте та очистіть овочі.
2. Наріжте овочі крупно і покладіть у чашу блендера.
3. Подрібніть все до стану дрібної крихти.
4. Нагрійте сковорідку з олією та потушкуйте овочі протягом 5 хв.
5. Нагрійте духовку до 200 град.
6. Змішайте у мисці борошно, шрот та прянощі, викладіть готові овочі, вимішайте все.
7. Поступово доливайте воду та вимішайте тісто. Якщо тісто вийде сухуватим, тоді додайте ще трохи води.
8. Сформуйте невелике за розміром печиво на поверхні дня випікання.
9. Готуйте в духовці при температурі 180 град. 25-30 хв. в режимі конвекції.
10. Дайте печиву застигнути, але подавайте ще злегка теплим з улюбленими соусами.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.