Кіноа триколірна
Кіноа триколірнаКіноа триколірна

Кіноа триколірна


100 грн 200 г
200 г Під замовлення (1 доба)
- +
Кіноа біла, червона та чорна / Перу.
на 100 г: білки — 14,1 г, жири — 6,1 г, вуглеводи — 64,1 г. Калорійність — 368 ккал.
12 місяців


Що таке КІНОА ТРИКОЛІРНА? Чим вона особлива?

  • Триколірна кіноа — суміш білої, червоної та чорної кіноа. 
  • Кіноа — це зернова культура, яка є однією з найпопулярніших круп у світі.
  • Вона не містить глютену та є дуже поживною.
  • За своїми харчовими показниками кіноа найбільше наближена до материнського молока.
  • Кіноа — ідеальна їжа для вегетаріанців, оскільки містить вдвічі більше білка, ніж рис та ячмінь.
  • За смаком кіноа нагадує неочищений рис. 
  • Кіноа — крупа, яка містить усі необхідні організму мінерали та речовини: марганець, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк, калій і кальцій, вітаміни групи В та Е.
  • Має низький глікемічний індекс.
  • Кіноа багата клітковиною, а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника, запобігає появі серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерин.
  • Чудово підходить для дієтичного харчування, оскільки має збалансований склад.

Як вживати КІНОА ЧОРНУ?

З кіноа можна готувати надзвичайно смачні:

  • салати,
  • каші,
  • супи.

Чорна кіноа набагато солодша за інші види цієї крупи.

Перед приготуванням рекомендується замочити крупу в холодній воді 1-2 год. — це позбавить її від гіркоти.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при захворюванні нирок, подагрі та індивідуальній непереносимості.
  • Не варто зловживати кіноа, бо можуть виникнути проблеми з травленням і важкість.

Детальніше

  • Кіноа багата клітковиною, а значить стимулює і налагоджує роботу кишківника, запобігає появі серцевих хвороб, знижуючи рівень цукру і холестерину.
  • Вживання кіноа допоможе зміцнити кістки та уникнути таких захворювань, як артрит, артроз та інших кісткових захворювань.



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Чіа-биточки


Інгредієнти:

  1. Триколірна кіноа - 1 склянка;

  2. Натерте цукіні (кабачки) - 1 склянка;

  3. Натерта морква - 1 склянка;

  4. Нарізана петрушка - ¼ склянки;

  5. Відварений нут - 1 склянка;

  6. Змелене насіння льону - 2 ст.л.

  7. Тепла вода - 50 мл;

  8. Карі - 1 ч.л.

  9. Сіль морська за смаком


Приготування:

1. Відваріть кіноа та дайте охолонути.

2. Залийте льон теплою водою та дайте настоятись 5 хв.

3. Подрібніть нут вилкою або у блендері.

4. Розігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти у мисці. Сформуйте кульки, або скористайтесь формою для мафінів, заповнивши їх масою.

5. Випікайте 5 хвилин при температурі 180 градусів, а потім ще 20-25 хв. при 160 градусах. Щоб сформувалась скоринка скористайтесь конвекцією.

                                                                               

Найкраще вживати у обідній час. Обережно! Дітки наминають із задоволенням.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.