Кіноа триколірна
Кіноа триколірнаКіноа триколірна

Кіноа триколірна


100 грн 200 г
200 г Під замовлення (1 доба)
- +
Кіноа біла, червона та чорна / Перу.
на 100 г: білки — 14,1 г, жири — 6,1 г, вуглеводи — 64,1 г. Калорійність — 368 ккал.
12 місяців


Що таке кіноа триколірна? Чим вона особлива?

  • Триколірна кіноа — суміш білої, червоної та чорної кіноа. 
  • Кіноа — це зернова культура, яка є однією з найпопулярніших круп у світі.
  • Не містить глютен, тому її можуть вживати люди з алергією на клейковину.
  • Містить у великих кількостях: калій (563 мг), фосфор (450 мг), магній (196 мг) та кальцій (86 мг). Ці мікроелементи нормалізують роботу серця й судин та зміцнюють кісткову систему.
  • Джерело вітамінів групи В і селену. Вони укріплюють нервову систему та мають легку седативну дію.
  • Ідеальна їжа для вегетаріанців — містить всі 9 незамінних амінокислот та двічі більше білка (15грам), ніж рис і ячмінь.
  • Кіноа багата клітковиною (10-15г на 100 г каші), а тому стимулює і налагоджує роботу кишківника.
  • Джерело потужних антиоксидантів: кверцетину і сквалену. Вони знижують ризики хронічних захворювань та захищають наш організм.

Як вживати кіноа триколірну?

  • Готуйте з кіноа смачні каші на рослинному молоці із горішками та супи.
  • Можна додавати до овочевих салатів або готувати ресторанні боули із тофу та овочами. Смакота:)
  • Чудово підходить для веганського плову або для фарширування овочів. Наприклад, перчиків чи помідорів.
  • Перед приготуванням рекомендуємо замочити крупу в холодній воді на 1-2 год — це позбавить її від гіркоти і зробить більш мягкою.
  • Після замочування варіть крупу 10-15хв. Співвідношення кіноа і води 1:2.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання кіноа при захворюванні нирок, подагрі.

Детальніше




 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Чіа-биточки


Інгредієнти:

  1. Триколірна кіноа - 1 скл.

  2. Натерте цукіні (кабачки) - 1 скл.

  3. Натерта морква - 1 скл.

  4. Нарізана петрушка - ¼ скл.

  5. Відварений нут - 1 скл.

  6. Змелене насіння льону - 2 ст.л.

  7. Тепла вода - 50 мл

  8. Карі - 1 ч.л.

  9. Сіль морська за смаком


Приготування:

1. Відваріть кіноа та дайте охолонути.

2. Залийте льон теплою водою та дайте настоятись 5 хв.

3. Подрібніть нут вилкою або у блендері.

4. Розігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти у мисці. Сформуйте кульки, або скористайтесь формою для мафінів, заповнивши їх масою.

5. Випікайте 5 хвилин при температурі 180 градусів, а потім ще 20-25 хв. при 160 градусах. Щоб сформувалась скоринка скористайтесь конвекцією.

                                                                               

Найкраще вживати у обідній час. Обережно! Дітки наминають із задоволенням.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.