Льон золотий (білий)
Льон золотий (білий)Льон золотий (білий)

Льон золотий (білий)


66 грн 600 г
600 г BIG PACK 1 кг Є в наявності
- +
Льон золотий / Україна.
на 100 г: білки — 19,5 г, жири — 34,2 г, вуглеводи — 34 г. Калорійність — 492 ккал.
6 місяців

Чим особливий Льон золотий?

  • Насіння льону — це відома і рідна для нас культура. Його можна вважати українським суперфудом. За своїми корисними властивостями воно не поступається заморським чіа:)
  • Золотий льон — це культура, яка спеціально культивується. Він містить більше корисних речовин, ніж коричневий льон, але процес його вирощування є складнішим.
  • Насіння має приємний горіховий смак.
  • Багате ненасиченими жирними кислотами, в основному альфа-лінолевою кислотою (ALA).
  • Містить розчинну і нерозчинну клітковину. В 1 ст. л. є 8-12% денної норми клітковини для дорослих.
  • Є джерелом високоякісного рослинного білка.
  • Вітамін А, що міститься в насінні льону вважається основним компонентом молодості й краси, а 
  • Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи людини, має заспокійливий ефект.
  • Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту, оскільки виділяє багато клейковини.
  • Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.

Як вживати Льон золотий?

  • Можна вживати вареним, розмелювати, робити олію.
  • Додавайте до різних страв та випічки.
  • Приготуйте дуже корисну живу кашу. Для нього необхідно замочити насіння на ніч, а вранці зблендерувати і додати фрукти/мед/кокосову стружку за бажанням.
  • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л перемеленого льону буде цілком достатньо, щоб зробити сніданок ще більш поживним.
  • 1 ст. л замоченого перемеленого льону замінює 1 куряче яйце у випічці.
  • Найкраще льон розмелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням. Так насіння краще засвоюються.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто вживати насіння льону, якщо у вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння.

Детальніше

  • Льон золотий ще називають білим.
  • Льон вирощували ще у Стародавньому Єгипті та Китаї.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Гарбузові крекери

Інгредієнти:


  1. Вівсяне борошно (або змелені пластівці) — 2 ½ склянки;

  2. Льон — 1 ст.л.;

  3. Гарбузове пюре — ½ склянки;

  4. Яйце — 2 шт (можна замінити 100 мл води або бананового пюре);

  5. Молоко або рослинне молоко чи вода — ¼ склянки;

  6. Сіль гімалайська рожева або морська — ½ ч.л.

Приготування:


1. Розігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти в мисці та добре вимішайте до однорідності. Якщо маса буде засуха - додайте більше води чи молока.

2. Сформуйте невелике за формою печиво і випікайте на пергаментному папері при 180 градусах 10 хв, а потім при 160 градусах ще 25-30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.

3. Зберігайте охолоджене печиво при кімнатній температурі у герметичній тарі.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань з овочами, зеленню чи подавати до салатів.

Написати відгук
Відгуки про товар (26)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.