Сіль рожева гімалайська
Сіль рожева гімалайськаСіль рожева гімалайська

Сіль рожева гімалайська


28 грн 200 г
200 г Під замовлення (1 доба)
- +
Сіль гімалайська рожева / Пакистан.
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
12 місяців.

Чим особлива сіль рожева гімалайська?

  • Гімалайська сіль  природна, кристалічна, нерафінована сіль. Без домішок.
  • На смак менш солена зі світло-рожевим кольором.
  • Містить понад 90 мікроелементів. Найбільш багата на:
    - кальцій — відповідає за міцність зубів і кісток;
    - калій — підтримує водно-сольовий баланс;
    - натрій — виводить токсини з організму;
    - хлор — головний інгредієнт шлункового соку;
    - сірка — синтезує роботу гормонів.
  • Всі мікроелементи природного походження  не розпадаються з часом й зберігають корисні властивості.
  • Рожева сіль містить менше хлориду натрію, ніж звичайна сіль. Тому не затримує воду і не викликає набряків.

Як використовувати сіль рожеву гімалайську?

  • Додавайте в усі страви замість звичайної солі: салати, супи. Можна використовувати у десертах та випічці.
  • Гімалайську сіль можна додавати у ванни для тіла та ванночки для ніг. Вона пом'якшує шкіру і знімає втому. 
    Розрахунок солі для ванни 100г солі на 1 літр води.
  • Використовуйте для полоскання хворого горла. Розчиніть 1 ч.л. солі у склянці теплої води та полощіть горло впродовж дня. Такий засіб допомагає навіть краще, ніж таблетки :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Перевищувати добову норму вживання солі  не більше однієї чайної ложки (5 г).

Детальніше

  • Рожева сіль відновлює та збалансовує водно-сольовий обмін, стимулює роботу травної системи, покращує обмін речовин.
  • Ця сіль корисна в лікуванні захворювань опорно-рухової системи, її використання позбавляє від болю в суглобах, розслабляє м’язову систему, а сольовий розчин усуває проблеми зі шкірою, “витягує” з неї токсини, очищує та відлущує її.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.










Турецька паста Махаммара


Інгредієнти:

  1. Перець чилі — 2 шт.;.

  2. Лимон (сік) — 1/2 шт.;

  3. Цукор кокосовий — 1 ст.л.;

  4. Сіль рожева — за смаком;

  5. Гранатовий сироп — 3 ст.л.;

  6. Зіра (кумин) — 0.5 ч.л.;

  7. Волоські горіхи — 0.75 скл. (150 мл);

  8. Болгарський перець — 3 шт.;

  9. Цибуля — 2 шт.;

  10. Хліб цільнозерновий — 65 г.;

  11. Часник — 1 ч.л. (або свіжий 3 зубч.);

  12. Кокосова олія — ​​6 ст.л.

Приготування:
1. Для початку очистіть перець від насіння, стебла і перегородок, розріжте навпіл і поставте в духовку на 15 хв. при температурі близько 180°С.

2. Поки перець готується, на сковорідку вилийте олію і підсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додайте часник. Якщо ви хочете, щоб в готовій страві часник відчувався сильніше, не треба його обсмажувати, просто додайте його свіжим під кінець приготування.

3. Готовий перець очистіть від шкірки.

4. Всі складові пасти (крім олії і цибулі) подрібніть в блендері. Потім додайте обсмажену цибулю і знову подрібніть.
До речі, хлібну крихту можна замінити панірувальними сухарями. Буде ще смачніше!
Смачного!

Це легкий в приготуванні рецепт дуже корисної, смачної та ароматної пасти. Махаммару можна намазувати на хліб, а можна використовувати в якості пряного соусу до овочів, грибів, та й майже до будь-якої їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.