


Сіль рожева гімалайська
28 грн 200 г
200 г
Під замовлення (1 доба)
Сіль гімалайська рожева / Пакистан.
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
12 місяців.
Чим особлива СІЛЬ РОЖЕВА ГІМАЛАЙСЬКА?
- Рожева сіль – чиста, природна, кристалічна, нерафінована сіль, яка не містить домішок. Рожева сіль менш солона та має світло-рожевий колір.
- Така сіль - унікальне джерело приблизно 84 мікроелементів, серед яких є залізо, калій, кальцій, магній, мідь і йод, які збереглись у природній формі та здатні збалансувати раціон.
- Рожева гімалайська сіль покращує циркуляцію крові та стан серцево-судинної системи, сприяє детоксикації організму, виводить важкі метали, шлаки, сольові відкладення та збагачує організм мінеральними речовинами.
Як використовувати СІЛЬ РОЖЕВУ ГІМАЛАЙСЬКУ?
- Рожева сіль підсилює смак та аромат їжі, поєднується із сирими стравами та салатами, які чудово смакують із міксом насіння.
- Додавайте рожеву сіль при приготуванні найрізноманітніших страв, у тому числі до випічки.
- Така сіль має кулінарне, лікувальне та косметологічне застосування, а саме використовується у ваннах, компресах та інгаляціях.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рожева сіль містить менше натрію ніж кухонна чи морська сіль, але не варто нею зловживати. Добова норма - не більше 5 г (1 ч. л).
Турецька паста Махаммара
Інгредієнти:
Перець чилі — 2 шт.;.
Лимон (сік) — 1/2 шт.;
Цукор кокосовий — 1 ст.л.;
Сіль рожева — за смаком;
Гранатовий сироп — 3 ст.л.;
Зіра (кумин) — 0.5 ч.л.;
Волоські горіхи — 0.75 скл. (150 мл);
Болгарський перець — 3 шт.;
Цибуля — 2 шт.;
Хліб цільнозерновий — 65 г.;
Часник — 1 ч.л. (або свіжий 3 зубч.);
Кокосова олія — 6 ст.л.
1. Для початку очистіть перець від насіння, стебла і перегородок, розріжте навпіл і поставте в духовку на 15 хв. при температурі близько 180°С.
2. Поки перець готується, на сковорідку вилийте олію і підсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додайте часник. Якщо ви хочете, щоб в готовій страві часник відчувався сильніше, не треба його обсмажувати, просто додайте його свіжим під кінець приготування.
3. Готовий перець очистіть від шкірки.
4. Всі складові пасти (крім олії і цибулі) подрібніть в блендері. Потім додайте обсмажену цибулю і знову подрібніть.
До речі, хлібну крихту можна замінити панірувальними сухарями. Буде ще смачніше!
Смачного!
Це легкий в приготуванні рецепт дуже корисної, смачної та ароматної пасти. Махаммару можна намазувати на хліб, а можна використовувати в якості пряного соусу до овочів, грибів, та й майже до будь-якої їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
Із цим товаром рекомендуємо

Сіль морська, дрібна
500 г 500 г 27 грн
Локшина рисова
300 г 300 г 60 грн