


Аджика (суха суміш, мікс)
43 грн 90 г
90 г
Є в наявності
Перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
на 100г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців.
Чим особлива АДЖИКА (суха суміш, мікс)?
- Аджика – абхазька гостра ароматна приправа, до складу якої входять: перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля. Коричнева аджика має специфічний пряний аромат і тонкий гострий смак.
- Аджика підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань.
- Аджика покращить апетит, обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи.
Як використовувати АДЖИКУ (суху суміш, мікс)?
- Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, маринадів і заправок, страв із рису, овочів, бобових, картоплі, йогуртів.
- Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцту (3-4%) до консистенції густої пасти або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною.
- Також аджика є чудовою приправою до бульйону, борщу та різноманітних соусів. Її додають при приготуванні овочів та до сиру.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям.
Запечена картопля з аджикою
Інгредієнти:
Картопля — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Томатна паста — 1 ст.л.
Сир тофу— 50 г.
Кокосова олія — 20 г.
Натуральний йогурт — 3 ст.л.
Аджика суміш — 1 ч.л.
Сіль — за смаком.
Приготування:
На лист фольги покладіть нарізану кружальцями картоплю.
Посипте нарізаною кільцями цибулею.
Додайте дрібно нарізані шматки сиру і полийте олією.
Розведіть аджику в невеликій кількості йогурту та полийте картоплю, згорніть, закрийте фольгу і скрутіть краї так, щоб не протікало.
Випікайте в духовій печі при температурі 170 градусів, приблизно 35 хв.
Смачного!
Найкраще смакувати цією стравою у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
Із цим товаром рекомендуємо

Цибуля подрібнена
100 г 100 г 40 грн
Аджика зелена (напівсуха)
90 г 90 г 55 грн