Паприка солодка мелена
Паприка солодка меленаПаприка солодка мелена

Паприка солодка мелена


23 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Паприка / Перу.
на 100 г : білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність - 318 кКал.
12 місяців

Чим особлива ПАПРИКА СОЛОДКА (мелена)?

  • Паприка – порошкоподібна пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений, з ледь відчутною гірчинкою;
  • Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;
  • Ця спеція підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;
  • У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.

Як використовувати ПАПРИКУ СОЛОДКУ (мелену)?

  • Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
  • Відмінно смакує паприка  з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
  • Також вона добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чилі.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Вона позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;
  • Паприка сприяє синтезу “гормонів щастя” - ендорфінів, покращує настрій і допомагає побороти депресію та апатію;
  • Паприка не подразнює слизових оболонок, тому її можна вживати у великих кількостях, виключенням є  індивідуальна непереносимість;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Плов з булгуром та тофу

 

Інгредієнти:
1. Тофу — 400 г.;
2. Булгур — 200 г.;
3. Вода або овочевий бульйон — 500 мл.;
4. Цибулина червона — 2 шт.;
5. Морква — 150 г.;
6. Паприка — 1/2 ч.л.;
7. Куркума — 1/2 ч.л.;
8. Петрушка — 1/3 ч.л.;
9. Часник — 1 ч.л.;
10. Сіль — за смаком;
11. Олія кокосова — 30 мл.;
12. Чорнослив — 10 шт.


Приготування:


1. Тофу поріжте кубиками (можете попередньо замаринувати його на ніч в соєвому соусі).


2. На пательні розігрійте кокосову олію і смажте дрібно нарізані цибулю і тофу до золотистого кольору, на середньому вогні.


3. Моркву і попередньо замочений чорнослив дрібно наріжте, всипте до тофу та обсмажуйте ще 3 хв.


4. Додайте паприку, куркуму, часник та смажте ще 3 хв., збільшивши вогонь.


5. Крупу всипте останньою, відразу ж влийте туди бульйон і тушкуйте плов протягом 15 хв., далі посипте зеленню.


6. Дайте настоятися плову 20 хвилин.


Плов готовий. Смачного!

Найкраще готувати цю страву на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.