Суміш 4 перців горошком 25 г
Суміш 4 перців горошком 25 г

Суміш 4 перців горошком 25 г


50 грн 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)
- +
Чорний перець, зелений перець, рожевий перець, білий перець / Україна.
на 100 г: білки — 11,3 г, жири — 4,6 г, вуглеводи — 36г. Калорійність — 231 ккал.
12 місяців

Чи особлива суміш 4 перців горошком?

  • Суміш 4 перців  ароматне поєднання чорного, білого, зеленого та рожевого перців.
  • Перці мають сильні протимікробні і антисептичні властивості, тому є ефективною профілактикою простуд і захворювань дихальної системи.
  • Багаті на ефірні масла. Вони корисні для травлення — підвищують апетит і стимулюють виділення шлункового соку.
  • Така суміш — це особливо зручно. Замість багатьох пакетиків у вас 1 пачка одразу з 4 різними спеціями.

Як використовувати суміш 4 перців горошком?

  • Ідеально доповнює смак каш, супів, соусів і тушкованих овочів.
  • Підсилить смак страв з бобових, рису, круп та грибних страв.
  • Вживати суміш перців можна як і в цілому вигляді, так і в перемеленому. Але радимо розмелювати одразу перед вживанням, щоб зберегти смак і аромат.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Суп-пюре з кабачком

Інгредієнти:

  1. Вода — 1800 мл

  2. Кабачки — 2 шт

  3. Картопля — 4 шт

  4. Корінь імбирю тертий — 1 ч.л.

  5. Суміш перців — ⅓ ч.л.

  6. Коріандр мелений — 1 ч.л.

  7. Олія конопляна —  1 ст.л.

  8. Свіжа зелень (кріп чи петрушка) — за смаком.

Приготування:

1. Поставте воду в невелику каструлю на вогонь. Наріжте картоплю і кабачок шматками.

2. Покладіть нарізані овочі в окріп, варіть до готовності.

3. Додайте до зварених овочів імбир і коріандр, та варіть ще протягом 1 хвилини.

4. Зніміть овочі з вогню.

5. Подрібніть овочі в блендері, поступово додаючи рідину, в якій вони варились, до утворення однорідного супу.

Подавати гарячим, додаючи зверху олію та посипаючи порізаною зеленню.

Смачного !

Плов з барбарисом та сумішшю перців
 
Інгредієнти:
1 склянка рису
1 морква
1 невеличка цибуля

вода - 2 склянки
3 ст.л олії
Сіль
Барбарис
Суміш перців
Куркума
 
Приготування:
1.    Нарізати цибулю та натерти моркву.
2.    В казанку підсмажити цибулю на маленькому вогні, додати моркву, трішки води і залишити тушкуватися на 3 хв.
3.    Додати спеції.
4.    Долити 2 склянки води у суміш та засипати склянку рису. Тушити на повільному вогні 35-40 хв.
5.    Вимкнути вогонь та дати настоятись під кришкою ще 10хв.
6.    Прикрасити зеленню.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.