Олія з насіння хемп
Олія з насіння хемпОлія з насіння хемп

Олія з насіння хемп


54 грн/ 100 мл
100 мл250 мл Є в наявності

- +
Олія з насіння коноплі / Україна (на замовлення)
на 100г: білки - 0,0г, жири - 99,5г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність - 899 ккал.
3 місяці (2 місяці після відкриття)

Навіщо Вам олія з насіння ХЕМП?

  • Конопляна олія - ідеальне джерело заліза та протеїнів;
  • Вона багата хлорофілом, який перешкоджає розвитку ракових пухлин в організмі;
  • Конопляна олія НЕ МІСТИТЬ психоактивних компонентів!!
  • Конопляна олія містить вкрай необхідні нашому організму речовини - Омега-3 та Омега-6 в найкращих пропорціях (3:1);
  • Вживання конопляної олії покращує апетит, знижує рівень цукру в крові та нормалізує сон.

Як використовувати ОЛІЮ З НАСІННЯ ХЕМП?

  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси;
  • Конопляна олія - це чудовий засіб для збагачення косметичних засобів. Вона розгладжує зморшки та покращує стан шкіри;
  • Також при зовнішньому застосуванні захищає шкіру від шкідливого впливу.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
  • Не варто піддавати конопляну олію тепловій обробці, оскільки вона втрачає свої корисні властивості. 

Детальніше

  • Конопляну олію рекомендують вживати вагітним задля отримання необхідних омега-жирів та для кращого розвитку дитини;
  • Клітковина, якою багата олія коноплі, покращує функціонування кишково-шлункового тракту;
  • Фітин, що міститься у конопляній олії, запобігає ожирінню печінки;
  • Також олія коноплі допомагає при лікуванні бронхітів та захворювань дихальних шляхів.

Більше про конопляну олію читайте ТУТ.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Паста з тофу та овочами

Інгредієнти:


Для соусу:

  1. Соус соєвий — 2-3 ст.л.;

  2. Вода — 2 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  4. Сік лимону — 1 ч.л.;

  5. Олія кокосова — 1 ст.л.;

  6. Сироп кленовий — 1 ½ ст.л. (за бажанням);

  7. Імбир свіжий — 1 ст.л.;

  8. Часник — 4 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  9. Перець чілі — ½ або 1 ч.л.;

  10. Тофу — 300г;


Для овочів та спагеті:


  1. Рисова паста Papino — 200г;

  2. Броколі невелике — 1 шт;

  3. Морква дрібно нарізана — ½ склянки;

  4. Овочі на вибір — ½ склянки;

  5. Арахіс (кеш’ю) — 2 ст.л. (за бажанням);

  6. Олія з насіння хемп — 2 ст.л.;

  7. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

1. Спершу видаліть лишню вологу з тофу якщо потрібно паперовими рушниками під тиском. Наріжте його на кубики. Змішайте всі інгредієнти для соусу, покладіть в нього тофу та залиште маринуватись на 10 хв.

2. Відваріть спагеті згідно до інструкції на упаковці.

3. Броколі можна відварити окремо протягом 2-3 хв, або додати до спагеті в останні 3 хв. їх приготування.

4. Викладіть на підігріту на середньому вогні сковорідку тофу разом з маринадом. Тушкуйте під кришкою протягом 5 хв.

5. Відкрийте, перемішайте та готуйте, допоки соус не загусне.

6. Заберіть тофу і покладіть в соус моркву, овочі та горіхи (якщо використовуєте) і готуйте протягом 2-3 хвилин.

7. Додайте спагеті та броколі, розмішайте все разом.

8. Додайте сіль та перець за смаком. Готову страву заправте олією насіння хемп. Подавайте гарячим. Тофу при подачі викладайте поверх спагеті.

Смачного!

Найкраще вживати цю страву на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.