Рис червоний (дикий)
Рис червоний (дикий)Рис червоний (дикий)

Рис червоний (дикий)


125 грн 700 г
700 г Є в наявності
- +
Рис / Таїланд.
на 100 г: білки - 14,7 г, жири - 1,08 г, вуглеводи - 68,7 г. Калорійність - 357 Ккал.
12 місяців

Чим особливий рис червоний (дикий)?

  • Червоний дикий рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має приємний горіховий смак.
  • У нього низький глікемічний індекс — 55). Саме тому червоний рис повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
  • Джерело вітамінів групи В (особливо В4 та В9), які підвищуюють імунітет та покращують стан шкіри.
  • Містить природні актиоксиданти, які попереджають серцево-судинні та онкозахворювання.
  • Червоний дикий рис  чудове джерело повільних вуглеводів — 69 г та клітковини — 9 г. Після його вживання ви надовго збережете ситість.

Як вживати рис червоний (дикий)?

  • Для того, щоб приготувати червоний рис замочіть його попередньо у воді на 3-5 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 40 хв до готовності.
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
  • Використовуйте як гарнір до м'яса, риби та улюблених морепродуктів.
  • Готуйте на основі червоного рису смачні супчики та закуски.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Червоний рис - чудовий антиоксидант - є профілактикою деяких серцево-судинних та онкологічних захворювань;
  • Має невисокий глікемічний індекс, що дозволяє людям, які слідкують за рівнем цукру та хворіють на діабет спокійно його вживати;
  • Також червоний рис містить велику кількість калію, цинку, йоду, фосфору, магнію та заліза;
  • Магній, який міститься в червоному рисі, допоможе вилікувати мігрень, знизити тиск та зміцнити нервову систему.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, алергією на глютен, діабетикам і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Червоний рис з тофу

Інгредієнти:

  1. Червоний рис — 150 г;

  2. Вода питна — 300 мл;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Стручкова квасоля — 200 г;

  5. Сир тофу — 300 г;

  6. Свіжий базилік — декілька гілочок;

Соус:

  1. Перець чілі мелений — ½ ч.л.

  2. Олія оливкова — 3 ст.л.

  3. Сік лимона — 2 ч.л.

  4. Помідори — 2 шт;

  5. Перець солодкий — 1 шт;

  6. Часник — 2 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  7. Сіль — за бажанням.

Приготування:

1. Відваріть рис у воді протягом 40-45 хв.
2. Наріжте цибулю і смажте на сковорідці з олією протягом 3 хв.
3. Збийте у блендері помідори, солодкий перець та часник (якщо використовуєте).
4. Утворену пасту протушкуйте на сковорідці разом з цибулею протягом 3 хв.
5. Наріжте сир тофу кубиками і помістіть в сковорідку разом з стручковою квасолею.
6. Тушкуйте, помішуючи 5 хв. Додайте прянощі (перець чілі і сіль) та готуйте ще 1 хв.
7. Сир готовий. Подавайте  гарячим окремо від рису, або разом. За бажанням приправте страву лимонним соком та додайте листя базиліку.

Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.