Додай до салату мікс насіння смажений
Додай до салату мікс насіння смаженийДодай до салату мікс насіння смажений

Додай до салату мікс насіння смажений


69 грн 130 г
130 г300 г BIG PACK Під замовлення (1 доба)
- +
насіння соняха, льон коричневий, кунжут білий, льон золотий, гарбузове насіння, чорний кмин, чіа, мак (всі складники смажені) / Україна.
на 100 г: білки — 19,57 г, жири — 45,67 г, вуглеводи — 17,85 г. Калорійність — 552 ккал.
6 місяців


Чим особливий Мікс насіння?

  • Мікс насіння — це суміш, яка додасть особливого смаку та харчової цінності вашому салату.
  • У складі 8 різних насінинок:
    - Сонях багатий на вітамін Е та антиоксиданти, тому зберігає молодості нашої шкіри.
    - Льон коричневий і золотий — містять Омегу, позитивно впливають на ШКТ, покращують стан шкіри.
    - Кунжут — неймовірне джерело кальцію.
    - Гарбузове насіння — джерело цинку.
    - Кмин природній стимулятор енергії.
    - Чіа — джерело білка, кальцію і Омеги. Одне з найбільш поживних серед насіння. 
  • Вона подарує міцність нігтям, надасть природнього здорового блиску волоссю, відновить еластичність шкіри.

Як вживати Мікс насіння?

  • Цей мікс стане чудовим доповненням до овочевих салатів.
  • Також ви можете брати суміш з собою в мандри як “перекус” або додавати насіння в інші улюблені страви.
  • Ми рекомендуємо вживати до 60 г/день.
  • Будь-яке насіння варто замочувати у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це сприятиме максимальному засвоєнню усіх поживних речовин, які у ньому містяться. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Регулярне вживання насіння соняшника допоможе при безсонні, депресії, стресі, покращить апетит, стан шкіри, волосся і нігтів;
  • Кунжут — чемпіон по вмісту кальцію: зміцнить кістки та зуби, очистить кишківник та знизить рівень холестерину в крові;
  • Льон здатний зменшити запальні процеси в організмі, попереджає розвиток онкологічних захворювань, багатий Омега-3 жирними кислотами, які покращують пам*ять.
  • Макове насіння є джерелом заліза, фосфору, кальцію, калію, магнію, які важливі для повноцінної роботи організму. 

Якщо вас цікавить детальніша інформація про складові продукту, читайте її тут: насіння соняхальон коричневий, кунжут білиймаккалінджі.


Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з кале з печерицями та нутом

Інгредієнти:

  1. Салат кале — 1 шт;

  2. Капуста качанна нарізана — 3 склянки;

  3. Редиска крупна — 3 шт;

  4. Болгарський перець — 2 шт;

  5. Цукіні — 1 шт;

  6. Нут відварений — 1 склянка;

  7. Авокадо — 1 шт;

  8. Червона цибуля — 1 шт;

  9. Печериці — 150 г;

  10. Мікс насіння до салатів — ¼ склянки;

  11. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  12. Бальзамічний оцет — 2 ст.л.

Для заправки;

  1. Змелене насіння соняшника — 3 ст.л.;

  2. Сік лимона — ¼ склянки;

  3. Олія соняшникова — 2 ст.л.;

  4. Соєвий соус — 2-3 ч.л.;

  5. Мед — 2 ч.л.;

  6. Тертий імбир — 2 ч.л.;

  7. Тертий часник — ¼ ч.л. (за бажанням);

  8. Чорний перець мелений — ¼ ч.л.;

  9. Вода — 2-3 ст.л.

Приготування

1. Приготуйте гриби, підсмаживши їх на кокосовій олії близько 7 хвилин та додайте до них бальзамічний оцет.

2.Наріжте для салату капусту, салат кале, редиску, болгарський перець, цукіні та авокадо довільно. Червону цибулю наріжте тонкими слайсами.

3. Приготуйте заправку. Для цього помістіть всі інгредієнти в блендер та збийте до однорідності.

4. Половиною соусу заправте листя кале та капусту і добре розмішайте.

5. Додайте всі інші інгредієнти з відвареним нутом в салатницю, розмішайте, посипте сумішшю насіння і додайте за бажанням ще заправки.

Смачного!

Найкраще готувати такий салат в обідню пору.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.