


Соняшник чищений
48 грн 500 г
500 гBIG PACK 1 кг
Закінчується
Насіння соняшника / Україна.
на 100г: білки - 26,5 г, жири - 49 г, вуглеводи - 10,8 г. Калорійність – 580 Ккал.
6 місяців
Чим особливе НАСІННЯ СОНЯШНИКА?
- Насіння соняшника - джерело поліненасичених жирів, білків та вітамінів А, С, Е, В6, D.
- Через велику кількість вітаміну В рекомендується включати соняшник у свій раціон взимку, адже він допоможе побороти депресивні стани та стрес.
- Соняшник — незамінне насіння для покращення стану волосся, шкіри та нігтів.
- Регулярне вживання насіння соняшника допомагає при безсонні, покращує апетит, підвищує імунітет, зміцнює кісткову тканину і нормалізує роботу кишківника.
Як вживати НАСІННЯ СОНЯШНИКА?
- Насіння соняшника можна їсти сирим, смаженим, додавати в салати замість грінок та у випічку, готувати корисні солодощі, пасти, соуси тощо;
- Будь-яке насіння рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це сприятиме максимальному засвоєнню усіх поживних речовин, які у ньому містяться.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не рекомендовано зловживати насінням соняшника людям з ожирінням.
Соус “Сметанковий”
Інгредієнти:
Соняшник - 100 г;
Вода питна — 50 мл;
Сік лимона — 1 ч.л.;
Гірчиця мелена — 1 ч.л.;
Сіль гімалайська рожева (або морська) — ⅓ ч.л.;
Мед або сироп — ½ ч.л.;
Перець чорний — за смаком;
Асафетида 40% — ¼ ч.л.
Приготування:
1. Замочити насіння соняшника на 3-4 години. Злити настояну воду та промити насіння.
2. Покласти вимочене насіння у блендер, додати всі інші інгредієнти і збити до однорідного стану.
3. Зберігати у закритому контейнері 2-3 доби.
Цей соус - це корисна альтернативна заміна у рецептах сметани та майонезу.
Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.